Hasvik, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 19°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Prodám elektrický multiplikátor

koupím elektrický mutliplikátor s možností návinu kolem 500-600m pletenky 0,4mm. Přemýšlím na Kaigenem 1000, ale kdyby se našlo něco lepšího...

Odpovědět

už jsem koupil

[citace]dusan1965 napsal: už jsem koupil[/citace]

Tak se alespoň pochlub, čím jsi si udělal radost.

:-D:-D:-D

Koupil jsem na inzerát co se tady objevil Shimano Dendou Maru 4000HP.Už se nemůžu dočkat až ho vyzkouším. Neví tady někdo k čemu je to kolečko vpravo vpředu? Mám dva elektrické multíky, ale ještě jsem na to nepřišel a v návodu ani zmínka.

Mám 3000 a nic jsem tam nenašel.Třeba to špatně používám :-P

AHOJ,

prosím o radu či recenze jelikož v rybářských potřebách mi říkají, každý něco jiného.Chci si koupit elektriku do norska a podle cen i síly se rozmýšlím mezi Banax Kaigen 500TM a Shimano dendou maru plays 4000 rozdíl je podle netu asi 3000kč,jezdim jednou ročně tak chci něco dostačujícího,ale spolehlivého můžete mi napsat i váš typ s kterým jste spokojeni.Děkuji.:-P

Kup si Daiwa Hypertanacom 600 Fe. Je to přesně to co hledáš.

Jak Banax,tak zvláště Shimano jsou špičkové navijáky....:-P Kup si na co máš peníze.

DÍK,ta Daiwa je dost drahá jde mi spíš o střed.

Na co mám? někdy je lepší si trochu připlatit prosím o recenze na banax 500TM.DĚKUJI.

Súrne potrebujem český, alebo slovenský manuál na Shimano Dendou Maru player 4000.:-( Môže mi prosím niekto pomôcť, (môj pôvodný sa niekde "zašil"). Odchod do NO zajtra v noci. Ďakujem krásne za ochotu. veselovsky@renovia.sk

[citace]ferys napsal: Na co mám? někdy je lepší si trochu připlatit prosím o recenze na banax 500TM.DĚKUJI.[/citace]Tento Banax používám a jsem naprosto spokojený.Poměr cena výkon je ideální ba si myslím že si za tu cenu pořídíš něco navíc.:-)

[citace]vojtko napsal:

Súrne potrebujem český, alebo slovenský manuál na Shimano Dendou Maru player 4000. Môže mi prosím niekto pomôcť, (môj pôvodný sa niekde "zašil"). Odchod do NO zajtra v noci. Ďakujem krásne za ochotu. veselovsky@renovia.sk[/citace]

Loni jsem ho překládal ... stáhni si ho z http://ulozto.cz/xkkWA1u2/shimano-plays-manual-pdf

A co tento, WFT ELECTRA 1200 HP MISION RED, dá sehnat i skoro o třetinu laciněji než u nás.

Ahoj, kdyby někdo chtěl mám na prodej DAIWA HYPER TANACOM BULL 750 se vším všudy (šňůra, nabíječka, baterie a pod.) za 15 000Kč, je tam ještě i záruka.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.