Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Elekronické placení cla v Norsku pomocí aplikace v telefonu

• Toto téma obsahuje celkem 17 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel valta a poslední změna proběhla před 2 roky a 4 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 16. až 18. (celkem z 18)
  • Autor
    KUL
    Účastník
    (30 odpovědí)

Ahoj,

poletíme do Norska letecky z Krakova (let trvá 2hod a 20min). Jak se proclíme piva navíc? Přes aplikaci nebo na letišti?

Děkuji za radu

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Ahoj, poletíme do Norska letecky z Krakova (let trvá 2hod a 20min). Jak se proclíme piva navíc? Přes aplikaci nebo na letišti? Děkuji za radu

měla by tam být možnost zadat datum a čas překročení, max myslím 48 hod předem

valta
    Účastník
    (20 odpovědí)

Já bych tu aplikaci zase tak moc nechválil. Letos jsem s ní platil za 2 lidi, peníze se mi strhly z účtu, ale místo potvrzení se mi objevilo “Stránku nelze zobrazit, chyba připojení, zkuste se připojit později”, když jsem dal refresh stránky, tak už to napsalo neplatný požadavek.

Takže jsem sice clo zaplatil, ale potvrzení jsem neměl. Těžko říct, jak by se na to tvářili celníci, kdyby nás zastavili (asi bych se dost hádal), ale naštěstí nás nestavěli.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 16. až 18. (celkem z 18)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Elekronické placení cla v Norsku pomocí aplikace v telefonu

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...