Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 29°C
bouřka

Einvika 2017

Zdravím, po třech letech se chystáme opět vyrazit na ryby, plánujeme Einviku s CK narybynorsko.cz .

Nemáte prosím někdo zkušenost s touto cestovkou, je to letecký zájezd s odletem z Krakowa?? Díky za odpovědi.

Marek

Odpovědět

Byl jsem u něj předloni...ale ten dům už prý nemá. Na webu se zobrazuje právě ten dům jako ubytování.

Pošlu SZ, ať to tady neprobíráme

Zdravím přátele norské pohody tak tu čtu,že jsem skončil,nevím kdo tuto informaci vypustil a tim reaguji na nepravdivou zprávu.která je nepravdivá a s plnou chutí do další sezon 2019 se těším a také přináším pravdivé informace....je pravda,že již nebudeme na chalupě kde jsme trávili krásných 5let,kde byla omezená kapacita klientu a hlavní duvod je ten,že majitel domu tento dum prodal a nový majitel provádí rekonstrukci. Einvika je pro mě srdcová záležitost a tak jsem navázal spolupráci hned vedle v kempu u Raidara. Myslím si,že je to cesta do předu a hlavně k lepšímu,tím myslím od ubytovaní-samostatné pokoje pro 3 lidi,lodě stejné s 4taktními motory,dostatek mrazících boxu,zastřešená filetárna v apartmánech TV,samozřejmostí je Wifi,zaregistrovaný kemp. Pro klienty se nic nemění co se týká jídla,vybavení a moje maličkost vám bude k ruce po celou dobu vaší dovolené od příletu až do odletu se vám budu plně věnovat.tímto mužu pojmout více klientu a nejsem omezen počtem 8 lidí,kapacita u Raidara je celkem dostačující jako i počet spolehlivých lodí kde na lod se počítá s 3 rybáři. Myslím si,že stím co nabízím může být každy plně spokojen. takže taková je situace ať je vše uvedeno na pravou míru a žádné lživé informace,spekulace,nebo ojebavky s klienty neděláme prostě norska pohoda.

s pozdravem Pepíno

Chystáme se  poprvé na Einviku - mohl by někdo poradit, dát tipy, jaká místa stojí za to vyzkoušet? Jedná se nám o klasickou vláčku na mělčí vodě, žádné pilkrování ve 100 m :-) Děkuji předem za jakékoli info.

Ahoj, míst je zde samozřejmě vícero ale nejčastěji jezdíme od chaty  vlevo mezi ostrovy Halmoya a Kvernoya směrem na moře a prochytáváme cestou okraje ostrůvků a plošiny do 30 m,dobré místo je na polaky Makrellskjaeret a výše ostrůvky a mělčinové tyče.Nevím kde budete ubytováni,tam kde jezdím je na chatě k dispozici velká mapa i menší vytištěné které se dají vzít na vodu. Záleží jak budou kousat a nakolik bude potřeba případně ryby hledat,také když bude víc foukat bude vás to nutit se trochu schovat za ostrovy a to pak skoušíme i napravo od chaty směr na Lauvsnes.Mapa se dá i stáhnout z internetu-zadej mapa Einvika a doklikáš se.Jinak věřím že tam kde budeš ubytován ti poradí nejlépe , party před tebou už to budou mít proježděné :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.