Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Echolot LOWRANCE ELITE-5-GPS

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    mvsotek
    Účastník
    (44 odpovědí)

Nemáte prosím někdo návod na obsluhu tohoto tipu echolotu v češtině.Byl bych moc vděčný za jakékoli informace. Díky předem. Muj email je mvsotek@seznam.cz

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Nemáte někdo zkušenost s echolotem a gps Lowrance HDS 5/GPS navigátor.

Děkuji,za každou informaci o tomto přístroji. Láďa

Pafka
    Účastník
    (3886 odpovědí)

Pro kamaráda sháním český návod k uvedenému echolotu. Nemáte jej náhodou někdo?

Díky, Pafka

Mgr.Radek Baloun
    Účastník
    (98 odpovědí)

Já mám tenhle echolot , letos byl poprvé v Norsku a zobrazení super jen mám problém sehnat do něho nějaké slušné mapy – asi spíš proto že jsem přes počítač trubka:-?.

Návod mám originál na papíře naskenovat to nemám jak, ale když mi ,kdo potřebujete, pošlete adresu ,tak vám to nakopíruju a pošlu poštou.:-P

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

Bali sehnal jsi nějake mapy do toho echolotu.Uvažuju jestli jít do 5 bebo 7 Jak se ti osvědčil v Norsku.

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Do jaké maximální hloubky vám ukazoval v Norsku echolot.Láďa

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

bali napsal:

Já mám tenhle echolot , letos byl poprvé v Norsku a zobrazení super jen mám problém sehnat do něho nějaké slušné mapy – asi spíš proto že jsem přes počítač trubka.

Návod mám originál na papíře naskenovat to nemám jak, ale když mi ,kdo potřebujete, pošlete adresu ,tak vám to nakopíruju a pošlu poštou.

Bali.

Můžeš mně napsat do jaké hloubky Ti echolot ukazoval? Dík za odpověď.Láďa

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

bali napsal:

Já mám tenhle echolot , letos byl poprvé v Norsku a zobrazení super jen mám problém sehnat do něho nějaké slušné mapy – asi spíš proto že jsem přes počítač trubka.

Návod mám originál na papíře naskenovat to nemám jak, ale když mi ,kdo potřebujete, pošlete adresu ,tak vám to nakopíruju a pošlu poštou.

Můžeš napsat jaké máš zkušenosti s tím echolotem.Láďa

Mgr.Radek Baloun
    Účastník
    (98 odpovědí)

Poslal jsem odpověď na SZ , tak ještě pro ostatní – my jsme se dostali na max. hloubku 150 m při lovu mníků echolot kreslil pěkně ,na větší hloubce jsme nebyli , snažili jsme se spíš o polaky na menších hloubkách. Tam pracoval velmi slušně , je třeba pohrát si s nastavením citlivosti rozlišení (ale to není asi nic nového)

prochor52
    Účastník
    (120 odpovědí)

Mám trochu jiný problém – potřebuju v Norsku osadit lodě (otevřené) echoloty, které by vydržely déle, než 3 týdny. (letošní Huminbirdy opravdu odešly tak rychle, odrovnala je zřejmě stálá vlhkost, protože měly vypálené tištěné spoje). Staré Garminy předtím vydržely několik let, nové (z Asie) ani sezonu. Takže nevím, kam sáhnout. Poradí někdo?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Echolot LOWRANCE ELITE-5-GPS

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte rybolov v Norsku v roce 2022?

(29)
(119)
(31)
(24)

Nahrávání ... Nahrávání ...