Nemáte prosím někdo návod na obsluhu tohoto tipu echolotu v češtině.Byl bych moc vděčný za jakékoli informace. Díky předem. Muj email je mvsotek@seznam.cz
Nemáte prosím někdo návod na obsluhu tohoto tipu echolotu v češtině.Byl bych moc vděčný za jakékoli informace. Díky předem. Muj email je mvsotek@seznam.cz
Nemáte někdo zkušenost s echolotem a gps Lowrance HDS 5/GPS navigátor.
Děkuji,za každou informaci o tomto přístroji. Láďa
Odpovědět
Pro kamaráda sháním český návod k uvedenému echolotu. Nemáte jej náhodou někdo?
Díky, Pafka
Odpovědět
Já mám tenhle echolot , letos byl poprvé v Norsku a zobrazení super jen mám problém sehnat do něho nějaké slušné mapy - asi spíš proto že jsem přes počítač trubka:-?.
Návod mám originál na papíře naskenovat to nemám jak, ale když mi ,kdo potřebujete, pošlete adresu ,tak vám to nakopíruju a pošlu poštou.:-P
Odpovědět
Bali sehnal jsi nějake mapy do toho echolotu.Uvažuju jestli jít do 5 bebo 7 Jak se ti osvědčil v Norsku.
Odpovědět
Do jaké maximální hloubky vám ukazoval v Norsku echolot.Láďa
Odpovědět
[citace]bali napsal:
Já mám tenhle echolot , letos byl poprvé v Norsku a zobrazení super jen mám problém sehnat do něho nějaké slušné mapy - asi spíš proto že jsem přes počítač trubka.
Návod mám originál na papíře naskenovat to nemám jak, ale když mi ,kdo potřebujete, pošlete adresu ,tak vám to nakopíruju a pošlu poštou.[/citace]
Bali.
Můžeš mně napsat do jaké hloubky Ti echolot ukazoval? Dík za odpověď.Láďa
Odpovědět
[citace]bali napsal:
Já mám tenhle echolot , letos byl poprvé v Norsku a zobrazení super jen mám problém sehnat do něho nějaké slušné mapy - asi spíš proto že jsem přes počítač trubka.
Návod mám originál na papíře naskenovat to nemám jak, ale když mi ,kdo potřebujete, pošlete adresu ,tak vám to nakopíruju a pošlu poštou.[/citace]
Můžeš napsat jaké máš zkušenosti s tím echolotem.Láďa
Odpovědět
Poslal jsem odpověď na SZ , tak ještě pro ostatní - my jsme se dostali na max. hloubku 150 m při lovu mníků echolot kreslil pěkně ,na větší hloubce jsme nebyli , snažili jsme se spíš o polaky na menších hloubkách. Tam pracoval velmi slušně , je třeba pohrát si s nastavením citlivosti rozlišení (ale to není asi nic nového)
Odpovědět
Mám trochu jiný problém - potřebuju v Norsku osadit lodě (otevřené) echoloty, které by vydržely déle, než 3 týdny. (letošní Huminbirdy opravdu odešly tak rychle, odrovnala je zřejmě stálá vlhkost, protože měly vypálené tištěné spoje). Staré Garminy předtím vydržely několik let, nové (z Asie) ani sezonu. Takže nevím, kam sáhnout. Poradí někdo?
Odpovědět