Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Echolot a GPS ploter na lodích Rana – lokalita Blomsoy (Norsko)

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel lenovo a poslední změna proběhla před 7 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Pet
    Účastník
    (13 odpovědí)

Můžete mi poradit – jedeme s kamarády na ostrov Blomsoy ve středním Norsku a nemáme moc zkušeností s ovládáním echolotu a GPS ploterů. Jestli jste tam už někdo byl – nevíte, jaké používají v této lokalitě přístroje na lodích Rana? Potřeboval bych si někde stáhnou a prostudovat návody k obsluze. Děkuji všem za příp. info.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Můžete mi poradit – jedeme s kamarády na ostrov Blomsoy ve středním Norsku a nemáme moc zkušeností s ovládáním echolotu a GPS ploterů. Jestli jste tam už někdo byl – nevíte, jaké používají v této lokalitě přístroje na lodích Rana? Potřeboval bych si někde stáhnou a prostudovat návody k obsluze. Děkuji všem za příp. info.

zavolej Petra Juránka (Zoomaka) 😜

Ten tam loni chytal

Pet
    Účastník
    (13 odpovědí)

Díky moc za tip

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

To Ig:

…projel jsem všechny fotky ze dvou sezón, ale detailní foto s echoletem nikde…v každém případě Garmin a rozhodně největší přístroj, který jsem v NO na lodích viděl…

Neměj strach, je to všechno podobné, menu se dá naladit do češtiny, anebo pomůže majitel.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Pokud mate na mysli Blomsoy rorbuer, tak by tam mel byt Garmin GPSmap 70s

Pet
    Účastník
    (13 odpovědí)

Pokud mate na mysli Blomsoy rorbuer, tak by tam mel byt Garmin GPSmap 70s

Díky za info. Když jsem se ale díval na přístroje Garmin, tak tam byl buď Echomap 70s (menší – obrazovka naležato dotyková) nebo větší s obrazovkou na vysoko  a s tlačítky – GPSmap 700s. Který z nich by to měl být?

lenovo
    Účastník
    (3 odpovědí)
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Echolot a GPS ploter na lodích Rana – lokalita Blomsoy (Norsko)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...