Vzhledem k tomu že sám podnikám a vím že pochvala potěší 🙂 tak jsem se po zkušenostech s různými PSEUDO
E Shopy rozhodl napsat toto téma.Tento týden jsem opět a zase trošku utrácel 🙂 a objednával si zboží přes internet a musím říci že jsem se v několika případech lidově řečeno nasral neochotou a absolutní neodborností těchto obchodů .V mnoha případech deklarací zboží jakoby skladem a pak po objednávce zboží není .To by bylo omluvitelné kdyby přišla alespon nějaká zpětná vazba prodejce.Problémy z reklamacemi apod.
Každopádně chci vyzdvihnout a smeknout klobouk zde klukům z RYBOLOV NORSKA a jejich TOPFISHING.EU kde jsem zákazník již spoustu let a jejich E-SHOP se opravů může pyšnit přívlastkem obchod.Tím chci vyzdvihnout
1Vždy perfektní rady v případě telefonických nebo osobních kontaktů .
2/Vždy včas dodané zboží a to kvality kterou uvádí na svých webovkách
3/Měl jsem možnost zde už i reklamovat zboží kde se projevila výrobní vada a reklamace byla vyřízena bez odkladu a okamžitě.
4/Opravdu dobré a velmi seriozní ceny.
5/V případě že zboží nední dostupné nebo se objeví nějaký problém okamžitá rekace ze strany kluků směrem k zákazníkovi třeba telefonem nebo emailem .
Můžete namítnout proč to píšu .Vždyt by to měla být samozřejmost ……..no vzhledem k tomu že u všech obchodů to tak bohužel NENÍ tak zde skládám klukům POCHVALU /i když za tu si nic nekoupí :-)))/.
Ahoj Martin Bowman