Aktuální zprávy od kluků z Dyrsfjordu. Za dvě odpoledne 11 halíků, největší 158cm 48 kg.
Když už tam musí čučet tak aspoň alou na ryby!
Aktuální zprávy od kluků z Dyrsfjordu. Za dvě odpoledne 11 halíků, největší 158cm 48 kg.
Když už tam musí čučet tak aspoň alou na ryby!
Včera další krásný chytací den. Chytačka na hloubkách 40-60m. Nástrahy velké gumové ryby 25cm a nerez pilkry se třpytkou. Je to můj nejlepší letní rybolov, který jsem v Norsku zažil. Vůbec nepobírám, tu drohou rozmanitost a velikost ryb. Tresky jsou tu v červenci stejné jako v březnu na Soroya. Odborník se diví a laik žasně, doslova!
Odpovědět
Včera se usmálo štěstí na moji rybářku a dnes obdaroval Poidon mě. Dostal jsem brutální záběr na 52m na gumovou rybu 22cm, výsledkem byl halibut 147cm 43kg.
Odpovědět
Včera za špatného počasí se silným větrem, kdy se těžko udržovala nástraha u dna, se ulovilo neskutečných 6 halibutů. Dá se říct, kdo vyjel do vln, ten chytil. Top nástraha letošního léta je gumová ryba od SG. https://www.topfishing.eu/4d-herring-big-shad/
Odpovědět
Dnes máme poslední chytací den. Bylo nás zde 12 rybářů a celkem se ulovilo 26 krásných halibutů nej 157cm. Vše na přívlač velké gumy. Velkých tresek přes 120cm bylo 14ks. Teď už jen zabalit vercajk a zítra letadlo Tromso-Oslo-Praha. Tak za rok, třeba v Dyrsfjordu ahoj!
Odpovědět
Léto přináší krásné úlovky halibutů, přijeďte k nám si chytit životní rybu.
Odpovědět
Staré polské lodě jsou v Dyrsfjordu již minulostí. Byly nahrazeny moderními Smartliner 23ft 140HP Honda a Suzuki. Rybolov na šelfu je nyní velmi dostupný.
Odpovědět