Aktuální zprávy od kluků z Dyrsfjordu. Za dvě odpoledne 11 halíků, největší 158cm 48 kg.
Když už tam musí čučet tak aspoň alou na ryby!
Aktuální zprávy od kluků z Dyrsfjordu. Za dvě odpoledne 11 halíků, největší 158cm 48 kg.
Když už tam musí čučet tak aspoň alou na ryby!
Roman Teisler - děkuji.
Nová lokalita, nová výzva, tak jsem rád za jakoukoliv informaci. Servis mně potěšil, je fajn mít na místě člověka znalého s přehledem co se kde děje.
Ať se Vám daří a budu se těšit na reporty :-), už to máte opravdu za pár, my se těšíme na konec května 20-30.
Děkuji
Odpovědět
Candát-rosťa. My to máme letos 28.5-6.6. tak se tam setkáme jsme pohodová parta z Brna.
Norsku zdar Polcin
Odpovědět
Polcin - tak snad budeme mít možnost alespoň poreferovat jak nám to šlo (nešlo) a třeba i poradit :-)
Odpovědět
Family fishing v Dyrsfjordu. Fjordy jsou plné koček a pěkných tresek.
Odpovědět
Family fishing v Dyrsfjordu. Fjordy jsou plné koček a pěkných tresek.Jo to jsem byl při tom .byl to mazec.Teď tam vyrážíme zítra tak snad to bude dobrá rybačka
Odpovědět
Bohužel došlo k překlepu příspěvek měl být k předchozímu článku-halibut s Kubem.
Odpovědět
Hned vedle Dyrsfjordu v Mikelviku kluci ulovili největší tresky kolem 20kg, ale halibuti se povedli jen menší cca 1m.
Odpovědět
Ahoj, je někdo v místě? Nějaké info? Ve čtvrtek odjezd a už se nemůžeme dočkat.
Odpovědět
Ahoj, info je veskrze pozitivní. Chytá se pestrá paleta ryb a záleží na tobě jakému rybímu druhů se chceš věnovat. Fota úlovků jsou ze včera. Ryboov u pyramidy samozřejmě TOP!
Odpovědět
Michale děkuji za informaci. 20.5. jsme tam :-).
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...