Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Dyrsfjord 2020 – 2024

• Toto téma obsahuje celkem 172 odpovědí. Do diskuze (37 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 173)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Za pár dní budu v Dyrsfjordu na kontrole revíru, doufám že budu podobně úspěšný, jako kluci, kteří tam teď loví.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

V Dyrsfjordu panuje krásné podzimní počasí. Stále se chytají velcí keleři. Sem tam se splete i halibut a na šelfu jsou krásné obecňačky. Kolem tyčí jsou krásné makrely až 50 cm. Dáme oběd a jedééém na ně.

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

Michale užívej.! Jel bych hned, květen je daleko. Ale Soroya je jen jedna a to čekání k tomu patří. Ať berou🐋 a dej nějaký fotky😜

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Včera se docela dařilo…

raduz
    Účastník
    (39 odpovědí)

Proč nejezdíš na těch rychlých a spolehlivých lodích?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dnes překvapil mezi hejny tresek krásný halibut 158cm. Nástraha makrela od Savage gear.

https://www.topfishing.eu/4d-herring-big-shad-22cm-200g-1-2pcs-mackerel.html 

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Paráda. Veliká gratulace!

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Díky, vyřídím to lovci!

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Nefalšovaná radost. 112cm na první nához.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Halibut kousek od přístavu při testování lodi. Již brzy Dyrsfjord přivítá první rybáře.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Jakub Kolář – delegát v Dyrsfjordu , mi napsal:

Měl jsem a mám spousty rybářských snů a přání a jeden se mi splnil. Dlouhou dobu jsem toužil po tom, abych zasekl rybu u které budu půl hodiny doufat, že se ten naviják zastaví, a on se zastavil přesně v okamžik, když jsem začal uvažovat že to odříznu. Chci podotknout to, že jsem byl na lodi sám bez vesty a jen s malou harpunou. Až po zdolání ryby jsem byl schopen zavolat o pomoc nedaleko vzdálenou posádku, aby mi pomohli zdokumentovat a vrátit halibuta zpět vodě. Halibutek 240cm a cca 200kg není příliš vzdálený od světového rekordu, který je 256cm a 215kg a je ulovený v tom samém kempu, halibutfishing.cz dyrsfjord. Každopádně mé Pb to určitě nějakou dobu je !

tom
    Účastník
    (181 odpovědí)

Neskutečný kolos. Gratulace lovci.

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Paráda. Jen kde sehnat celou posádku pro kutr a apartmán co bude chtít chytat způsobem jako já? Snová místa jsou jen snová protože se těžko dá splnit vše co potřebují…

Ještě mě zajímá. Na co ho vytáhl. Na co zabral. Jakou šňůru/silon měl na navijáku/multiplikátoru (jaký, typ, velikost) a jaký měl prut. A pak, když píše, že byl sám tak jak dlouho mu to trvalo tu bestii vytáhnout.. A pak odpověď na napsané, že měl na lodi jen jednu harpunu. To jich chtěl mít 10? A když tedy rybu skrz naskrz propíchl tak ji pak pustil do vody? A to si fakt myslí, že to ten halibut přežije?

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 7 měsíci uživatelem sachlj.
    vydra-cz
    Účastník
    (216 odpovědí)

No také by bylo zajímavé popsat jak dostal sám těch 200 kg do lodě přesto vše obrovská gratulace

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Tresky, kočky a halibuti jsou denně na úlovkové listině.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 173)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Dyrsfjord 2020 – 2024

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...