Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Dyrsfjord 2020 – 2024

Aktuální zprávy od kluků z Dyrsfjordu. Za dvě odpoledne 11 halíků, největší 158cm 48 kg.

Když už tam musí čučet tak aspoň alou na ryby!

Odpovědět

Za pár dní budu v Dyrsfjordu na kontrole revíru, doufám že budu podobně úspěšný, jako kluci, kteří tam teď loví.

V Dyrsfjordu panuje krásné podzimní počasí. Stále se chytají velcí keleři. Sem tam se splete i halibut a na šelfu jsou krásné obecňačky. Kolem tyčí jsou krásné makrely až 50 cm. Dáme oběd a jedééém na ně.

Michale užívej.! Jel bych hned, květen je daleko. Ale Soroya je jen jedna a to čekání k tomu patří. Ať berou🐋 a dej nějaký fotky😜

Včera se docela dařilo...

Proč nejezdíš na těch rychlých a spolehlivých lodích?

Dnes překvapil mezi hejny tresek krásný halibut 158cm. Nástraha makrela od Savage gear.

https://www.topfishing.eu/4d-herring-big-shad-22cm-200g-1-2pcs-mackerel.html 

Paráda. Veliká gratulace!

Díky, vyřídím to lovci!

Nefalšovaná radost. 112cm na první nához.

Halibut kousek od přístavu při testování lodi. Již brzy Dyrsfjord přivítá první rybáře.

Jakub Kolář - delegát v Dyrsfjordu , mi napsal:

Měl jsem a mám spousty rybářských snů a přání a jeden se mi splnil. Dlouhou dobu jsem toužil po tom, abych zasekl rybu u které budu půl hodiny doufat, že se ten naviják zastaví, a on se zastavil přesně v okamžik, když jsem začal uvažovat že to odříznu. Chci podotknout to, že jsem byl na lodi sám bez vesty a jen s malou harpunou. Až po zdolání ryby jsem byl schopen zavolat o pomoc nedaleko vzdálenou posádku, aby mi pomohli zdokumentovat a vrátit halibuta zpět vodě. Halibutek 240cm a cca 200kg není příliš vzdálený od světového rekordu, který je 256cm a 215kg a je ulovený v tom samém kempu, halibutfishing.cz dyrsfjord. Každopádně mé Pb to určitě nějakou dobu je !

Neskutečný kolos. Gratulace lovci.

Paráda. Jen kde sehnat celou posádku pro kutr a apartmán co bude chtít chytat způsobem jako já? Snová místa jsou jen snová protože se těžko dá splnit vše co potřebují...

Ještě mě zajímá. Na co ho vytáhl. Na co zabral. Jakou šňůru/silon měl na navijáku/multiplikátoru (jaký, typ, velikost) a jaký měl prut. A pak, když píše, že byl sám tak jak dlouho mu to trvalo tu bestii vytáhnout.. A pak odpověď na napsané, že měl na lodi jen jednu harpunu. To jich chtěl mít 10? A když tedy rybu skrz naskrz propíchl tak ji pak pustil do vody? A to si fakt myslí, že to ten halibut přežije?

No také by bylo zajímavé popsat jak dostal sám těch 200 kg do lodě přesto vše obrovská gratulace

Tresky, kočky a halibuti jsou denně na úlovkové listině.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!