Aktuální zprávy od kluků z Dyrsfjordu. Za dvě odpoledne 11 halíků, největší 158cm 48 kg.
Když už tam musí čučet tak aspoň alou na ryby!
Aktuální zprávy od kluků z Dyrsfjordu. Za dvě odpoledne 11 halíků, největší 158cm 48 kg.
Když už tam musí čučet tak aspoň alou na ryby!
Jak to pozoruji, a na základě předešlých kladných recenzí na množství a velikost ryb o Dyrsfjordu také uvažuji. Jen jsem zjistil, že autem je to ještě skoro o 200 km dále, nežli Soroya.
Kdo jste to jeli dříve, hoďte sem nějaký report z cesty
Odpovědět
V Dyrsfjordu jsem byl třikrát,z toho 2x letadlem. autem je to od nás z okr.Klatovy stejně daleko jako do Hasviku,akorát bez trajektu z Oksfjordu. Report - cesta stejně únavná jako do jiných destinací ve Finnmarku.V Tromsu je v tunelu kruhový objezd....,jinak nic zvláštního.
Odpovědět
Odpovědět
Do Dyrsfjordu připlavaly kosatky, které se krmí sledi na jejich zimovišti.
Odpovědět
Náš kemp je kvůli vládním nařízením norské vlády stále zavřený, ale u našich sousedů v Mikkelviku se tu a tam zastaví nějaký Nor a zajede si pro večeři.
Odpovědět
Last minute v Dyrsfjordu
Odpovědět
Last minute, uvolnil se 1x větší apartmán s výhledem na moře 12.9.-20.9.2021 + 1x velká loď pro 4 osoby.
Odpovědět
V Dyrsfjordu už je zahájeno. Lodě na vodě. Pokud máte zájem letecky tam a zpět, včetně transferu z letiště, tak na červenec a srpen máme ještě volné termíny.
Odpovědět
Včera si naši delegáti odskočili na ryby na řeku a byli úspěšní.
Odpovědět
Kubino ty woeee,ty tam uradujes kamo:-)))Příští rok se musíme domluvit a vyrazím za tebou. Já teď v pátek valim smer Dolmoya.Uvidime se v září na Slapech!!!See ya Karlos
Odpovědět
Teď se objevilo zajímavé letecké spojení na Dyrsfjord jen za 6.900,-kč. Tady je příhlad letu na příští červen 2022
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...