Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Heinz a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    glum.tom
    Účastník
    (97 odpovědí)

Tak se rok z rokem sešel a příští týden vyrážíme na naší srdcovou lokalitu Dyping. Na rozdíl od minulých let z rodinných důvodů byl zvolen podzimní termín oproti minulým rokům, kdy jsme jezdili vždy během prázdnin. V loňském roce se během dvou pobytů zadařilo chytit 14 halibutů nad metr. Z toho tři 130 cm. Zadařilo se taky velké množství okouníků nad 50 cm. Doufám, že se nám letos opět zadaří a Dyping nám vydá své poklady. V současné době jsou tam kolegové a včera zapřáhli halíka 139 cm. Po 40 min se jim ho podařilo zdolat. Tak hlavně aby vydrželo stabilní počasí, které v současné době v okolí vestfjordu panuje. Vyrážíme ve čtvrtek tak od příští soboty budu dávat info když se nám něco zajímavého zadaří. Ještě jsem za ty roky vypozoroval jednu věc, nevím jestli je to náhoda, ale nejvíc halíků chytáme vždy v prvních dnech pobytu. Přikládám pár fotek z loňského roku. Tom PS: Ještě jsem nevyjádřil k novému zpracování webových stránek a za mě super kluci.

glum.tom
    Účastník
    (97 odpovědí)

Tak dnešní úspěšné dopoledne v Dypingu. Mníci 166, 140 a 125 cm. Okouníci kolem 50 cm. Včera jsme zkoušeli honit halíky, ale podařil se dohonit jen jeden junior 85 cm.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Moc pěkný úlovek. Gratuluji.

glum.tom
    Účastník
    (97 odpovědí)

Tak dnešní den byl ve znamení okouníků. Drift byl skoro nulový a počasí jak na Jadranu. Mníky už jsme po včerejšku nechtěli tak jsme eliminovaly nástrahy a chytali jen na pilkiny a návazcce. Vždy po dopadu na zem stačilo půl obrátky a byl tam. Největší byly 57 cm tři kusy jinak asi 12 nad 50 cm. Nádherné ryby. Při vytahování často přistupovaly keleři ve sloupci a to pak byl mazec. Všechny jsme pustili zpět a v klidu se zanořovali i když někteří měli kolem 80cm. Včera odpoledne se podařilo 20 kousků okounů a dnes dopoledne 35 kusů. Tak ještě dohonit nějaké halíky.

glum.tom
    Účastník
    (97 odpovědí)

Tak dnes další neskutečný den za polárním kruhem.. Miloš zdolal dalšího krásného mníka 142cm.  Najely salátový keleři tak zítra se pod ně půjdeme podívat jestli za nimi dorazili halíci a obecné. Podařili se krásné podvodní záběry halíka 80cm, který nám skočil na 40cítku pilkina při chytání nástražních ryb. Záběr jak mizí do hlubin je něco neskutečného.

Heinz
    Účastník
    (113 odpovědí)

Moc pěkné zpravodajství z pro mě neznámé lokality.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...