Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
zataženo

Dvě volné místa na Loppu 9-27 září 2016

Nabízím dvě volná místa do Bergsfjord na Loppě  je to vedle Sandlandu, jedno z nejlepších míst na velké halibuty, ubytování na mé nově zrekonstruované chatě, krásné místo hned u moře, krytá filetárna, Kvaerno 20 stop s 70 Hp motorem, gps, echo, místo dobře znám , takže o pěkné úlovky nebude určitě nouze, doprava zajištěna, cena komplet za 14 dní rybolovu s dopravou 25000kč, případně mohu zapujčit veškeré vybavení včetne plovoucího obleku, nevadí mi ani uplný nováček, rád mu vše ukáži. Tel. 775378416 kdyby jste chtěli vidět nějaké fotky , tak koukněte na můj facebok Hynek Šimeček

Odpovědět

Nemám tam registraci, přidej nějaké fotky. Měli bysme zájem. Díky.

Ahoj, nejdou mi sem vložit fotky, asi je mám moc velký, pošli mi email já ti je pošlu.

Bergsfjord

Filetárna

d

Pohled s terasy

Přístav

Pohled na vesnici

B

Jezero nad vesnicí dají se tam nachytat pstruzi a siveni.

Prosím všechny co by měli zájem jed a poslali mi zprávu, aby mi zavolali, nejdou mi odesílat zprávy a po telefonu vám vše lépe a rychleji popíši. Děkuji tel. 775378416 Hynek

Ahoj, nabízím tento zájezd za 15000 kč v případě, že mi věnujete 50 hodin své práce. Tel 775378416

To zní hodně zajímavě. O jakou práci se jedná?

Opravuji vedlejší chatu, potřebuji jí pobít palubkami, udělat podlahy s osb desek, hlavně práce se dřevem, nějaké natírání, také budu něco betonovat, práce všeho druhu, nic složitého.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.