Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu DVD – Lov přívlačí v Norsku s mistry světa

• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Jaryn159 a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    milos
    Účastník
    (228 odpovědí)

Včera jsem si koupil DVD Lov ryb přívlačí v Norsku s mistry světa. Hm. Těšil jsem se, že se podívám pod zlaté řučičky někomu, kdo to doopravdy umí. Hm. Nijak zvlášť se nevymyká videum, co si všichni točíme na svých dovolených sami a pak si to pouštíme doma nebo na klubu, abychom se pochlubili. Pravda. Není tam jedinej zjevnej přehmat, nebo klišé. Nezveličujou, neuráží … chytaj stejný ryby jako všichni vláčaři po několika Norských výpravách … Marně si lámu hlavu – co tím chtěli kluci světu sdělit. Klasický dovolenkový schema: Cesta autem, trajekt, pohled na silniční GPS, příjezd na místo, první výjezd na vodu, všechno jinak, než jsme si naplánovali, každý Norsko je jiný a každej den je jinej, ryby chytáme, takové jaké tu jsou – tedy pokud je najdeme, filetování, žranice, pohled na funkční gumičky, loni to bylo lepší, milujeme pohodovou rybářskou dovolenou v Norsku a těšíme se na příští výpravu.

Před 10ti lety, když jsem začínal mušklařit, jsem si poskupoval kromě literatury i nějaká videa od Scientific Anglers. Měli to pěkně promyšlené. K tematu vydali vždy 3 kazety podle úrovně znalostí diváka. Basic level měli jako obecné seznámení se vším – nezbytné minimum o konkrétném druhu ryby (nějaká ta etologie), náčiní a vybavení, základní čtení vody, základní techniky lovu. Advanced level – rozvinuto do podrobností + pokročilejší techniky. Master level – speciální záležitosti pro speciální příležitosti.

M.

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Milos napsal: “Marně si lámu hlavu – co tím chtěli kluci světu sdělit”

Kšeft:-) Je totiž hodně lidí, co si to koupí a oni na tom vydělají. Navíc se i zviditelní.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Ja uz par DVD z edice chytej.cz videl, ale malokdy sem ve videu nasel to co bylo slibováno na prebalu… na kazdym je tucnym pismem napsano instruktazni film/video a skutek utek.

milos napsal: "Nijak zvlášť se nevymyká videum, co si všichni točíme na svých dovolených sami a pak si to pouštíme doma nebo na klubu, abychom se pochlubili."

Tak tohoto pocitu jsem se nedokazal zbavit zatim ani u jednoho DVD z teto edice. Jenze kdyz to nekde napisu, tak se na me hned vsichni sesypou jak vosy na sladky…

Jaryn159
    Člen
    (1 odpovědí)

duke: no ja mam dvd chytej.cz skoro vsechny a libily se mi vsechny (i kdyz nekde to nebylo moc dobre zpracovane, ta informaci bylo fakt hodne) a nemam pocit, ze by se na obalu slibovalo neco, co tam nebylo. Spise naopak. Ale co od tebe muzeme cekat, ze 🙂 Zkratka "koho chleba jis, tho pisen zpivej" – neni klise, ale tvrdy fakt, ktery jen potvrzujes.

Chlapci z rybolovnorsko se taky snazej, ale od jisty doby jejich dvd nekupuju a uz ani nebudu. Stacilo mi zjistit, jak to bylo treba s natacenim rapaly, kde si pstruha, kteryho nechytili doopravdy, nakoupili na sadkach a pak delali s MT machry jen kvuli reklame. A takovych pripadu bylo mnohem vice. Staci jen pozorne koukat. Vagner styl fakt nemusim. A dvd slepeny z videi z youtube ci jinych internetu taky ne.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu DVD – Lov přívlačí v Norsku s mistry světa

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...