Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kaqpa a poslední změna proběhla před 12 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Koupil jsem si toto DVD a docela slušné podvodní záběry Halibutů. Na tomto DVD je vidět , že jim fakt velké gumové ryby chutnají:-D:-D

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Jendo koukal jsem na to a super záběry pod vodou. Díky:-D

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

Již jsem tento videoklip někde viděl,přesto ho rád zhlédnu znovu. Velmi zajímavé samozřejmě pro nás “Norky”, jak ve vodní realitě dochází k záběru. Z lodě to neuvidíš. Je to poučné i z hlediska vedení nástrahy. Doposavad jsem se domníval, jak se asi nástraha v mělké či hluboké mořské vodě pohybuje. toto video to určitě zčásti ukazuje. Dík, jen tak dál.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Je možné ho niekde zohnať?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

stipko napsal:

Je možné ho niekde zohnať?

Nákup DVD

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

Další dáreček od mé přítelkyně. Už mám Cutbait, Halibutího plyšáka a teď Halibut queen DVD. Asi už se smířila s tím, že její největší konkurentka nebude prsatá blondýna, ale pořádně macatá halibutí maminka :-E Ty podvodní záběry fakt supr. Jen mě to donutilo k zamyšlení, kolikrát asi tak plaval kolem mého pilkru nebo gumy 😀 Catch and release nemá chybu. Utvrdilo mě to v tom, že asi nejlepší pomůcka ke zdolání většího halibuta je hák do tlamy. Jen kdyby to nestálo takové prachy, hned bych se za Perem podíval. Ale kikibut nám tu pak určitě udělá pěkný článek i s fotkama, je tak?8-)

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

kaqpa napsal:

Další dáreček od mé přítelkyně. Už mám Cutbait, Halibutího plyšáka a teď Halibut queen DVD. Asi už se smířila s tím, že její největší konkurentka nebude prsatá blondýna, ale pořádně macatá halibutí maminka Ty podvodní záběry fakt supr. Jen mě to donutilo k zamyšlení, kolikrát asi tak plaval kolem mého pilkru nebo gumy Catch and release nemá chybu. Utvrdilo mě to v tom, že asi nejlepší pomůcka ke zdolání většího halibuta je hák do tlamy. Jen kdyby to nestálo takové prachy, hned bych se za Perem podíval. Ale kikibut nám tu pak určitě udělá pěkný článek i s fotkama, je tak?

Článek bude určitě ! Neboj a otázka na tebe kde si sehnal halibut plyšáka ? Dáš sem foto prosím

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

Bylo to posíláno přes kamaráda z USA.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...