Prodám pár držáku na pruty . Lze použít na všechny lodě. Na 1. pru 299.- puvodně 750.- lze štelovat sklon prutu. Na 2 pruty viz. foto 399.- Na 4 pruty 690.- puvodně 1.250.- Vše s povrchovou upravou.
Prodám pár držáku na pruty . Lze použít na všechny lodě. Na 1. pru 299.- puvodně 750.- lze štelovat sklon prutu. Na 2 pruty viz. foto 399.- Na 4 pruty 690.- puvodně 1.250.- Vše s povrchovou upravou.
[citace]kliknis napsal:
2 zerp
to je jen na převoz prutů, že??
[/citace]
Určitě. Sklon se na tom asi štelovat nedá 8-)
Odpovědět
[citace]zerp napsal: Prodám pár držáku na pruty . Lze použít na všechny lodě. Na 1. pru 299.- puvodně 750.- lze štelovat sklon prutu. Na 2 pruty viz. foto 399.- Na 4 pruty 690.- puvodně 1.250.- Vše s povrchovou upravou.[/citace]Máš SZ
Odpovědět
Byl bych lehce opatrný. Při dotahování se pásovina tohoto rozpětí bude narovnávat. Upnutí tím ztrácí stabilitu. Podobnou konstrukci jsme museli vyztužit kolmou výztuží.
Odpovědět
Držák na 1 prut je jak jsem psal štelovací profi šroubem a lze krásně použít i na chytátání. Foto dodám.
Odpovědět
Dvojdržák je taky štelovací. Na převoz i na chytání.
Neštelovací- 399.-
Štelovací na oba pruty 499.-
Odpovědět
DOplnění držáku!
Na 1 prut pevný 299.- štelovací 399.-
Na 2 pruty pevný 399.- štelovací 499.-
Na 4 pruty pevný 699.-
VŠE JE ZA POVIČNÍ CENU NEŽ SE BĚŽNĚ PRODÁVÁ
Odpovědět
Včera jsem si jeden držák u Zerpa ve Vršovicích vyzvednul - štelovací na dva pruty a opravdu to vypadá velmi bytelně. Byl jsem mile překvapen, protože v tomto případě fotky docela klamou (alespoň mě).
Díky Zerpovi za pokec a všem přeji pěkný víkend.
Odpovědět
Už nejsou držáky na jeden prut ŠTELOVACÍ. Ostatních pár kusu je . Za ty peníze jsou ZLATÝ .......
Odpovědět
Dobrý den,
mám z tady z toho pocit, že se nejedná o jednorázoví prodej použitého/nepotřebného vybavení. Prosím o podaní vystvětlení zakladatele vlákna zerpa. Protože, naše stránky nejsou eshop zdarma pro všechny. Děkuji za pochopení.
Odpovědět
Jo a když si jej tam připevníš,tak při první vlně ti prut udělá žbluňk.
Odpovědět