Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

DRŽÁKY NA PRUTY NA BOK LODĚ

Prodám pár držáku na pruty . Lze použít na všechny lodě. Na 1. pru 299.- puvodně 750.- lze štelovat sklon prutu. Na 2 pruty viz. foto 399.- Na 4 pruty 690.- puvodně 1.250.- Vše s povrchovou upravou.

Odpovědět

2 zerp

to je jen na převoz prutů, že??

[citace]kliknis napsal:

2 zerp

to je jen na převoz prutů, že??

[/citace]

Určitě. Sklon se na tom asi štelovat nedá 8-)

[citace]zerp napsal: Prodám pár držáku na pruty . Lze použít na všechny lodě. Na 1. pru 299.- puvodně 750.- lze štelovat sklon prutu. Na 2 pruty viz. foto 399.- Na 4 pruty 690.- puvodně 1.250.- Vše s povrchovou upravou.[/citace]Máš SZ

Pošli mě 1ks na dva a 1ks na 4pruty,dej vědět jak.Díky.:-D

Byl bych lehce opatrný. Při dotahování se pásovina tohoto rozpětí bude narovnávat. Upnutí tím ztrácí stabilitu. Podobnou konstrukci jsme museli vyztužit kolmou výztuží.

Držák na 1 prut je jak jsem psal štelovací profi šroubem a lze krásně použít i na chytátání. Foto dodám.

DRŽÁK NA 1 PRUT

Dvojdržák je taky štelovací. Na převoz i na chytání.

Neštelovací- 399.-

Štelovací na oba pruty 499.-

DOplnění držáku!

Na 1 prut pevný 299.- štelovací 399.-

Na 2 pruty pevný 399.- štelovací 499.-

Na 4 pruty pevný 699.-

VŠE JE ZA POVIČNÍ CENU NEŽ SE BĚŽNĚ PRODÁVÁ

Včera jsem si jeden držák u Zerpa ve Vršovicích vyzvednul - štelovací na dva pruty a opravdu to vypadá velmi bytelně. Byl jsem mile překvapen, protože v tomto případě fotky docela klamou (alespoň mě).

Díky Zerpovi za pokec a všem přeji pěkný víkend.

Už nejsou držáky na jeden prut ŠTELOVACÍ. Ostatních pár kusu je . Za ty peníze jsou ZLATÝ .......

Dobrý den,

mám z tady z toho pocit, že se nejedná o jednorázoví prodej použitého/nepotřebného vybavení. Prosím o podaní vystvětlení zakladatele vlákna zerpa. Protože, naše stránky nejsou eshop zdarma pro všechny. Děkuji za pochopení.

Jde ten držák i na loď Kverno a Hansvik?

Lodě

Jo a když si jej tam připevníš,tak při první vlně ti prut udělá žbluňk.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!