Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Bazar Držák prutu ma loď

• Toto téma obsahuje celkem 18 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sachlj a poslední změna proběhla před 4 roky a 6 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 16. až 19. (celkem z 19)
  • Autor
    sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

pak super když vydrží držet rybu, potápěče, ponorku, vrak costy concordie..apod…

Libor.
    Účastník
    (31 odpovědí)

Tak první sháníš tohle na uchycení na zábradlí http://www.avaryacht.cz/drzak-prutu-na-zabradli-d-31cm

Potom ti dám tip kde to seženeš levně https://www.aliexpress.com/item/32632471716.html?spm=a2g0o.detail.1000060.1.7d8357d0Ltd4xH&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.146401.0&scm_id=1007.13339.146401.0&scm-url=1007.13339.146401.0&pvid=cb8f288a-683b-4246-89cf-e5bf865e8427

A pote tam dáš video z prutem Daiwa Saltiga uchycením prutu zabudované přímo v lodi.

• Odpověď byla upravena před 5 roky uživatelem Libor..
    sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Jasan, tohle všechu už dávno vím. Mám to nastudované. Držák na prut budu kupovat až mi příjde prut kvůli tomu, že nevím jak dlouhou má tu zadní část hokejky až po ohyb. Ty trubkové držáky dělají v různých délkách tak aby se mi tam prut vlezl. Bude li vůbec. Čekám už 3měsíce a 2 dny. Jinak na ebay se dají sehnat i levněji. A dokonce sety 4 držáků. O těch držácích na loích vím, vepředu a v zadu. Otázkou je jejich sklon a umístnění. Vyzkouším příští rok v červnu.

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Tak jsem nakonec objednal set dvou držáků na zábradlí na ebay. Jako na potvoru se odeslání trefilo na coronu a tak se zásilka nad českem otočila i s letadlem a přistála v šanghaji. 14 dní jsem čekal co se stane a pak jsem se zeptal prodávajícího jestli neví jak ji zase poslat do česka. Obratem ruky mi vrátil peníze na účet. Čeští podnikatelé a řemeslníci by se mohli učit. Tak jsem objednal hnedle u jiného prodejce to stejné https://www.ebay.com/itm/2X-Boat-Fishing-Rod-Holder-Clamp-on-7-8-1-Rail-Mount-Marine-Stainless-Steel/173006838674?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 , zásilku mám doma, ale….nebýt toho, že jsem se šel zeptat na poštu co se děje tak asi nic. Ten prodejce uvedl jen adresu a email. Vůbec na zásilce nikde není moje jméno a příjmení.

Tak a k výrobku. Fotky jsou přesné. Je to parádní výrobek, prut do něj sedne jak prdel na hrnec. ALE…ale NEMÁ to šrouby METRICKÉ, Je na nich stoupání jiné než u nás používám tak se šroub nedá vyměnit. Včera jsem vytáhl všechny sady imbusů co mám a zkoušel co tam padne. NIC. Tak jsem prohledával popisy výrobků stejně vypadající všude na světě. Všude píší v popisu (imbusový klíč není přiložen) ale nikde nenapíší jaký je třeba. V diskuzích u tohohle držáku na aliexpresu někdo to chválil tak se ho ptali co použil na imbus a on odpověděl, že 3/16″ nebo 4mm. 4mm na ty moje šrouby nejde tak jsme hnedle objednal v česku imbus 3/16. Tak jsem zvědavý.

Imbusy jsou doma takže mohu posoudit. Kdy koupá tenhle držák ať si rovnou přiobjedná imbus 3/16″ nebo raději dva kdyby se jeden ztratil…Bez něj jste nahraný. Bohužel nemám doma (leda trubku topení) žádnou kulatinu do které bych to utáhla nasadil prut a vyzkoušel jak to drží..Topení nechci poškodit. Nechci se dostat do Darwinových cen.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 16. až 19. (celkem z 19)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Bazar Držák prutu ma loď

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...