Tak jsem nakonec objednal set dvou držáků na zábradlí na ebay. Jako na potvoru se odeslání trefilo na coronu a tak se zásilka nad českem otočila i s letadlem a přistála v šanghaji. 14 dní jsem čekal co se stane a pak jsem se zeptal prodávajícího jestli neví jak ji zase poslat do česka. Obratem ruky mi vrátil peníze na účet. Čeští podnikatelé a řemeslníci by se mohli učit. Tak jsem objednal hnedle u jiného prodejce to stejné https://www.ebay.com/itm/2X-Boat-Fishing-Rod-Holder-Clamp-on-7-8-1-Rail-Mount-Marine-Stainless-Steel/173006838674?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 , zásilku mám doma, ale….nebýt toho, že jsem se šel zeptat na poštu co se děje tak asi nic. Ten prodejce uvedl jen adresu a email. Vůbec na zásilce nikde není moje jméno a příjmení.
Tak a k výrobku. Fotky jsou přesné. Je to parádní výrobek, prut do něj sedne jak prdel na hrnec. ALE…ale NEMÁ to šrouby METRICKÉ, Je na nich stoupání jiné než u nás používám tak se šroub nedá vyměnit. Včera jsem vytáhl všechny sady imbusů co mám a zkoušel co tam padne. NIC. Tak jsem prohledával popisy výrobků stejně vypadající všude na světě. Všude píší v popisu (imbusový klíč není přiložen) ale nikde nenapíší jaký je třeba. V diskuzích u tohohle držáku na aliexpresu někdo to chválil tak se ho ptali co použil na imbus a on odpověděl, že 3/16″ nebo 4mm. 4mm na ty moje šrouby nejde tak jsme hnedle objednal v česku imbus 3/16. Tak jsem zvědavý.
Imbusy jsou doma takže mohu posoudit. Kdy koupá tenhle držák ať si rovnou přiobjedná imbus 3/16″ nebo raději dva kdyby se jeden ztratil…Bez něj jste nahraný. Bohužel nemám doma (leda trubku topení) žádnou kulatinu do které bych to utáhla nasadil prut a vyzkoušel jak to drží..Topení nechci poškodit. Nechci se dostat do Darwinových cen.