Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 14°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Držák na udice

Nazdar chlapi, nemáte někdo zkušenosti s držákem na udice u obyčejných plasťáků (viz.fotka). Pokud možno nějaká vlastní výroba, tady ty držáky z e-shopu jsou jednak drahé a na to naše chytání nepotřebné. Viděl jsem to minulý rok u němců, jenže jsem se nestihl zeptat... Za každou radu nebo tip budu rád ;) Díky

Odpovědět

Do Nórska by to išlo s prutmi aj takto,ale cez Slovensko, a asi aj Čechy, by nesmel zastavovať.

A odtiaľto by mu to šlohli asi aj za jazdy.

Všechny ty držáky nemají chybu. Pořád ale postrádám nějakou inspiraci, kdy by bylo možné uchycení na board i na zábradlí.

Tak dám ešte jeden podomácky s obyčajnými svorkami.

PEN- Tu máš inšpiráciu.Môžeš celú noc rozmýšľať,ako ju urobiť.

[citace]Pafka napsal:

Došky, na vlnách je to právě lepší, protože se maso otáčí samo a tak se tím nemusíš zdržovat

Jinak některé držáky na pruty vypadají excelentně. A teď nemyslím ty 2 nejhezčí [/citace]

To mě nenapadlo, že na vlnách nepotřebuješ obracečku. :-P:-P:-P

Ale některý ty držáky jsou fakt supr. A taky nemyslím ty dvounohý. :-D:-D:-D

[citace]JAKABO napsal:

Ešte tu niečo pridám.[/citace]

Jdi už do háje. :-P:-P:-P Kam na to furt chodíš? :-D:-D:-D:-D

2JAKABO vy nás ale zasobujete pane Karfík...:-P:-P:-P

[citace]WOHANKA-TEAM napsal: My máme na všech lodích 10 originálních držáků na pruty na přesun. To znamená pouze kolmo nahoru, bez možnosti naklápění. Kdo chce přiveze si naklápěcí držák sám. Myslím, že to funguje dobře. [/citace]

-------------------------------------------------

Potvrzuji, držáky fungovaly velmi dobře.Až později jsem s překvapením zjistil,že u některých jiných CK držáky vůbec neřeší.Nějak mi tenhle jejich přístup nejde do hlavy.

Karel

Poradí niekto akú dieru mám vyfrézovať na zábradlie ? (aby sedela na kvaerno aj oien) Dík.

[citace]dub napsal: Poradí niekto akú dieru mám vyfrézovať na zábradlie ? (aby sedela na kvaerno aj oien) Dík.[/citace]

Napiš na 007krivanek, má průměry snad všech zábradlí ( je to jeho tajné hobby) :):):)

Dajme niečo na pozeranie.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.