Hasvik, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 5°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 8°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Držák na udice

Nazdar chlapi, nemáte někdo zkušenosti s držákem na udice u obyčejných plasťáků (viz.fotka). Pokud možno nějaká vlastní výroba, tady ty držáky z e-shopu jsou jednak drahé a na to naše chytání nepotřebné. Viděl jsem to minulý rok u němců, jenže jsem se nestihl zeptat... Za každou radu nebo tip budu rád ;) Díky

Odpovědět

Je tam držiakov dosť? Nebolo by treba pridať?

[citace]JAKABO napsal:

Je tam držiakov dosť? Nebolo by treba pridať?[/citace]

Já bych pro jistotu přidal. :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]husky19 napsal:

Jakabo, tak nevím, jestli by ti ty držáky v Norsku neumrzly. Ale jinak jsou to skvělé držáky a já bych se za ně přimlouval. Měly by být v povinné výbavě na lodi. [/citace]

Jestli nám to dá Došky jako výbavu do lodi, tak mu nebudou stačit zájezdy a hlavně ty letní, kdy by to i šlo praktikovat.

To Došky a Hokynar: Pokud to Došky prosadí, já se hned hlásím na celou sezónu jako pomocník delegáta.

A napíšeš mi, Došky, nějaké potvrzení, že se nejedná o nevěru, ale o servis a montáž držáků?? 8-)8-)8-)

Došky,tak aspoň takto.

Je to síce mimo téma,ale na kúsku zábradlia by mohlo byť aj takýto

držiak- so všetkým.

Alebo aj týmto.

[citace]JAKABO napsal:

Došky,tak aspoň takto.[/citace]

Jo, jo, to už vypadá lépe. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]JAKABO napsal:

Je to síce mimo téma,ale na kúsku zábradlia by mohlo byť aj takýto

držiak- so všetkým.[/citace]

Akorát bych to chtěl vidět na vlnách. :-?:-?:-?:-?:-?

V rámci dietního programu, si myslím, že by to šlo. Protože veškeré mňamky z grilu zasytí buď racky a nebo ryby:-P:-P:-P

Došky, na vlnách je to právě lepší, protože se maso otáčí samo a tak se tím nemusíš zdržovat :-D :-D

Jinak některé držáky na pruty vypadají excelentně. A teď nemyslím ty 2 nejhezčí :-D

Ešte tu niečo pridám.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.