Hasvik, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 31°C
zataženo

Druh ryby

Čau všichni,

podařila se mi chytit tahle ryba, nevíte co je to za

Odpovědět

Nyní již víme na co asi zabrala resp. jaké nástraze neodolala a logicky následuje další dotaz jak dlouho bojovala.

Rozhodl jsem se ji nekuchat, nepreparovat a raději zachovat v celku.

Tak to bych ji raději nechal u ledu,až se lekne, mohla by být cítit:-D:-D:-D

Co jí naložit do lihu.

Do lihu se nalož ty a v lehátku se můžeš dívat, jak ti plave v Tvém zahradním jezírku. To je lepší varianta.

Jak by se nadruhý bod dívala moje polovička, to nevím. Ale bylo by to pokoukání.

vubec nevim co se vam na tom tolik libi

http://pinktentacle.com/2009/12/19th-century-mermaid-illustrations/

Po dlhoročných skúsenostiach rôznych skupín lovcov odporúčam uvedený druh po úspešnom zdolaní čo najskôr pustiť k vode. Prisvojenie a dlhodobé udržiavanie v domácom akváriu je značne náročné a podstatne nákladnejšie ako jej samotné zdolanie. Treba si uvedomiť, že aj keď zo začiatku vyzerá ako zlatá rybka ktorá možno splní tri priania, je to predovšetkým druh ktorý sám má nekonečný počet obvykle nesplniteľných prianí.:-D:-D8-)

[citace]shark napsal: vubec nevim co se vam na tom tolik libi

http://pinktentacle.com/2009/12/19th-century-mermaid-illustrations/%5B/citace%5D

To jsi trošku popleta, musíš se podívat na začátek o jakou Sirénu se jedná.

8-)

Lalochu - dobrá rada nad zlato. Vtipně, výstižně a zejména pravdivě napsané. Chybami se člověk učí. Lepší je jak říká můj kolega učit se na cizích chybách.

No já bych se s ní po vylovení vyfotil,pomazlil a pustil zpět,tak jak to dělají příznivci lovu chyť a pusť:-P

Mikulčáku také dobrá rada. Proč si přidělávat starosti. V mém věku mám raději řízek nebo svíčkovou.

2 kim:

Věřím, že vás jistě ještě potěší i pěkná "roštěnka".

8-)

Už vidim jak ji beres gafem

Tak na takový druh vodního živočicha bych asi s Roybaitem nepochodil. To by asi chtělo jinou gumu ...:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.