Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 19°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

DROP SHOT TECHNIKA NA MORI

Zdravim,

Nechcel som to davat do vlakna nastrahy a zaujimavosti, pretoze si myslim,

ze by tomuto malo byt venovane samostatne vlakno.

A tymto sa obraciam na tych, ktori drop shot na mori skusali, alebo chcu vyskusat.

V linku pripajam video, navody, nastrahy a postrehy z inych for.

Video

Bissclips

Info

Lutz - info

Nastrahy

Nastrahy 1

Nastrahy 2

Nastrahy 3

Nastrahy 4

Vybava

Vybava 1

Vybava 2

Odpovědět

Hlavně aby mu zase něco neupadlo:-D:-D:-D

Chlapi, vdyť víte, že su tady až večír.

Toto zítra letí do Irska. Prý nad to navážou 0,8 silon a 2-3 drop shotové háky. Smáky 12-16 cm a prý je to lepší než papriky. Zkoušeli jako zátěž ledviny, ale ty se neosvědčily.

Pěkný. Ale ten nerezový ponk je ještě hezčí :-P

To je barový stoleček, na kterém podávám kávu. Každému a zdarma. Dnes jsem jich měl 9. Je to droga. Ještě že už nekouřím.

To 007:

Furt přemýšlím, proč mají být lepší olověné svíčky než ledviny, nejspíš tou délkou? V Irsku na to chytají fakt v moři?

PS: Začínám mít pocit, že bych si dal kávu...

PS2: Kóříš ten elektrodótník, co ti visí na krku:-D

Jo už 3/4 roku. Je to takovej můj robertek. Ale co si budem nalhávat. Každej má úchylku.

Tento tvar olova prý nejméně vázne. Nevím, čet jsem.

[citace]dukey napsal:

Tento tvar olova prý nejméně vázne. Nevím, čet jsem. [/citace]

Tento tvar je ideální na všechny druhy dna .Já ještě používám tvar kapky ,ale ta není vhodná pro kamenité dno kde může zapadnout za kámen,což tyčovitý tvar skoro potírá.

Ještě by bylo vhodné vyměnit upevňovací kroužek aby měl zužující se vrchní část aby se bez navazování dala nastavit hloubka /jenom posunutím/

Metodu jsme hojně používali v Dánsku na Baltu-ostrov Langeland. Tento název před 15.ti léty jsme ale neznali. Balt je v zásadě mělký, s hloubkami většinou do 30 metrů. V místech slabého driftu měla slušný úspěch. Nepoužívali jsme gumy, ale mořské červy nebo nereidky. Většinou návazec se třemi háčky. Šli na to tresky, ale i mořský jazyk. To ale Balt nebyl tak vypleněn jako nyní.

Dedo 145 , ty myslíš toto.To se používá u nás na zandery. Ale u těch velkejch zátěží je to nefunkční.

A pro toho, kdo neumí navázat drop shotový háček, tak je tu taková vychytávka.

to spis neumim navazat tu vychytavku nez ten hacek:-?:-P

[citace]007krivanek napsal:

Dedo 145 , ty myslíš toto.To se používá u nás na zandery. Ale u těch velkejch zátěží je to nefunkční. [/citace]

Přesně to jsem měl na mysli.Myslím že na šňůře by to šlo použít i s větší zátěží

A pro toho, kdo neumí navázat drop shotový háček, tak je tu taková vychytávka. [/citace]

To taky není blbost čoveče.Klíďo se to dá použít na kombinaci drop shotu a těžšího jigu naspodu.Aspoň by jsme zkusili kočičky a ďasiky. A pritom vlastně ještě vláčíš ;-);-)

A pro toho, kdo neumí navázat drop shotový háček, tak je tu taková vychytávka. [/citace]

Kde sa to da kupit? Uz si to viazal? Ak ano, ako?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.