Hasvik, NO
temperature icon 10°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 20°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Doporučte lokalitu ve středním Norsku

Prosím o typ na vyzkoušené pobytové místo ve středním Norsku pro dobré rybaření. Preferuji samostatný objekt pro 5 až 6 lidí ( ne rybářský „tábor“ ) s možností pronájmu dvou lodí s dostatečně silným motorem a s možností dojezdu k otevřenému moři. Víte o takovém místě?

Odpovědět

Hitra - knarrlagsund od ca Fisherman. Letos jsem tam byl a super.

Zkus Bakkan Wahl střed.Norsko chata na Rabenu od Fishermana.Dobrá lokalita,makrely,obecňačky,keleři,halibuti,jednoskvrnky,mníci atd.Chata je samostatně,ne tábor.čus

Bakkan Wahl chata Torfride je to co hledáš, barák na samotě pro 6, přímo u moře, samostaný přístav na dvě lodě. Večer ti šplouchá voda až do ložnice. :-D

Bakkan Wahl od Michala Simča!!!!! SUPER PLACE!!!

Má niekto skúsenosti- termín 1.-10.10.- je ešte prijatelný na Bakkan Wahl ? Ako je v tomto období so stmievaním a čo sa chytá?

To Josef: podívej se na www.halsa.cz. Za poslední 2 roky jsem tam byl 4x, naprostá spokojenost. Přímo u vody, naprostý klídek, patří to Čechům, takže se o tebe staraj jak o vlastního. Přišel jsem si jak u známých na chalupě.Dojezd na moře cca 14-15 km, ale v zásadě není nutné jezdit tak daleko, když ryby jdou, zachytáš si dobře všude. Zažil jsem tam i dny, že na moři ryby braly nic moc, víc jich bylo ve fjordech.

Chata Tofride u Benna Wahla, tomu říkám romantika!

Souhlas s Prochorem52, byl jsem u CA Halsa taky, spokojenej. Měli jsme apartman C pro 6 lidí, stranou hlavního baráku, k tomu 2 lodě se slušnými motory. Všude klídek, pohoda, ty max. 4 další lodě, který u nich jezděj, člověk na vodě ani nepotká.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.