Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Tak sem začal s výrobou gum. Tyto sice ještě nejsou do Norska, ale možná je tam také vyzkouším.
Odpovědět
Roas - to nevypadá vůbec zle. Jak jsou velký? Z čeho jsi dělal ten vidlicový ocásek? Vlastnoručně vyřezaný model nebo komerční předloha?
Odpovědět
Vše vlastnoručně dělaný. dřevěný základ na to fimo hmota, nalakovat obrousit a nalakovat, aby byla forma lesklá. Ocásek je taky z fimo hmoty. velikost cca 8, 6,5 a 5,5 cm. Už pracuju na jigovkách, které by na ně měli přesně sednout.
Odpovědět
Roas - přesně takový materiál jako Fimo hmota jsem sháněl po okolních papírnictvích a nikde nic. Zkusil jsem nějakou modelářskou hlínu a na prd. Dobrá inspirace, lepší než to vyřezávat z balzy a riskovat ulomení, na což jsem odborník :-D
Odpovědět
JJ taky sem dlouho přemýšlel z čeho to dělat. mám doma taky něco co schne jen na vzduchu, nějaká bílá hlína, ale je to na prd, strašně měkký, patlá se to. Jediná výhoda je, že se to dá dobře spojovat. S fimo hmotou sem měl ze začátku problém, že se nedá pořádně spojit, ale koupil sem k ní nějakej změkčovač a už je to v pohodě. Taky sem to ze začátku zkoušel z balzy, ale to véčko z ní nikdy neuděláš takový, aby to vypadalo slušně. Jinak fimo je docela běžně k sehnání. Já mám 3 prodejny kde ho mají a všechny tak 2-5 minut chůze od baráku. :-D
Odpovědět
zkusil jsem něco umotat. Zda to bude fungovat se uvidí 5.6 :-P
Odpovědět
Koukám, že tu roste konkurence Pavlovi (Jiginovi):-P
Moc hezký, gratuluji.
Odpovědět
Přesně jsem tušil, že Kulik neodolá a určitě se bude snažit výrobky fausťáka získat. On prostě neodolá žádné nástraze a dělá to dobře. Mě se take líbí a material ne jejich výrobu se určitě sežene v muškařských obchodech.
Odpovědět
O konkurenci nemůže být řeči. Nedávno jsem začal vázat mouchy a když jsem viděl co za streamery prodávají za 60kč, tak jsem se rozhodl, že si to raději zkusím uvázat sám. Bohužel zatím nevím zda to bude fungovat. Podle kolegů co už pár let jezdí mám nejvíce modrých. Plus jsem zkusil dvě další barvy.
Odpovědět
Máš je super mám podobné tak ti mužu říct že budou fungovat8-)8-)8-)
Odpovědět
[citace]vydracz napsal:
Máš je super mám podobné tak ti mužu říct že budou fungovat[/citace]
Díky, tak to rád slyším :)
Odpovědět
Sim napsal: Dnes vyrazil...