Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

a naposled jeden nepovedený "sleď"

Roman1312-musím smeknout = vidím tady práce mnoha "šikulů",ale ty tvoje tomu všemu vévodí.Buď to "znárodňuješ" někde v továrně:-D,nebo si z fleku můžeš otevřít obchod a vytlačíš mnoho výrobců z trhu8-)

Děkuji za pochvalu (beru to jako pochvalu), ale dělám to opravdu v garáži na koleně. Kolega Boris dosvědčí a snad i Solny, který mě snad konečně navštíví jak slíbil a přijede si konečně něco vybrat,vždyť se mu to krátí....

Neboj, už se k tobě chystám a aby ti po mojí návštěvě ještě něco zbylo:-P co kus to krasavec,už teď nevím co vybrat8-)

Vem všechno,Roman si udělá nové..:-D

[citace]Roman1312 napsal:

Děkuji za pochvalu (beru to jako pochvalu), ale dělám to opravdu v garáži na koleně. Kolega Boris dosvědčí a snad i Solny, který mě snad konečně navštíví jak slíbil a přijede si konečně něco vybrat,vždyť se mu to krátí....[/citace]

To si piš,že je to myšleno pochvalně.Ostatní jsou také šikovní,ale u Tebe člověk přemýšlí,jestli to děláš strojově,nebo "jen"zlaté české ručičky:-).Až mi jednou dojdou zásoby,tak se na Tebe obrátím8-O.Každopádně přeji mnoho úspěchů

Jeste jednou diky a s duveru se obrat-neodmitnu nikoho ......

Musím se k tomu přidat. Romanovi výtvory jsem měl možnost vidět na vlastní oči a držet je i v ruce. :-P:-P Jsou naprosto úžasný a po profesionální stránce velice dobře zpracovaný. 8-)8-)

Pepo, vezmi všechny, už jsem si vybral a Roman bude mít aspoň důvod vymyslet něco nového.:-D

Ahoj klucí,

dneskajsem se vrátil ze zaměstnání pozdě a moc mě to nebavilo - bolí záda a tak jenom pár abych nevyšel ze cviku.

kelírek -95 g a menší 80 g

...."poláčci" 95 g

....a modrý,tomu se nedá říkat sleď

cau.... MENIM svoj nazor!!co som o tvojich NAVNADACH napisal v 2014 BERIEM SPET...kazdy sa moze spliest...klobuk dole,,, ROMAN 1312,, VSETKO!!!! co z NORSKA budes viest spet do ceska ...kupim od teba..

Nejsem si vědom, že by jsi řekl něco ,co bych nebyl ochoten strávit. Klukům do Norska vezmu žížaly a boilies, aby měli na co chytat--všechno si můžeš odvezt....!!!

Ty Romane ty si ďábel...pěkný tvary i barvy:-D:-D:-D:-D

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!