Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Harty, opravdu perfektní práce. Doufám, že už máš připravenou sestavu k odeslání pro mne a to na polaky, dorše a halibuty. Už se těším jak je na AVEROY vyzkouším. :-P
Odpovědět
"Paneláková výroba" sa mi skutočne páči. Klobúk dolu!!! :-);-):-D
Odpovědět
Ta paneláková výroba je pastva pro oči- ty budou koouzat vodou - asi budou působit pro tresky (a nejen na ně) neodolatelně. Předpokládám, jak znám Kulíka bude se opět chovat jak dáma ve zlatnictví a provede zhodnocení včetně případné objednávky několika kusů.
Odpovědět
Kime, prohlížel jsem je již včera a je vidět, že byly dělány s láskou. A máš pravdu, že bych je i rád vyzkoušel.:-P
Odpovědět
Já bych byl pro. Kulik totiž v Norsku téměř nespí a opravdu se rybolovu věnuje. U něho je záruka, že by pilkry "nevychladly" a prověřil by je v různých hloubkách a terénech.
Odpovědět
Po galerii nástrah od Hartyho opět trochu té gumoviny, tentokrát snad i v chytacích barvách. Toho kellera budu muset ještě doladit, aby byl bílý pruh víc kontrastnější
Odpovědět
Děkuji všem za slova chvály. Od mistra nerezu Otty mě to opravdu těší. Jedná se o prvotinu, která je již sbalená a čeká na otestování. Od 9.5. je vykoupeme na Titranu a po návratu uvidíme co dál. Petrův a Poseidonův zdar všem!
Odpovědět
Ahoj Norci,
vzhledem k tomu, že sezona je v plném proudu, snažím se ještě něco zlepšit abych udělal Doškymu s Jiřanem od 8.6. na Jostolenu radost ,tím, že nástrahy budou neodolatelné a budeme u nich v kempu lovit ty největší a nejtěžší ryby. (vtip-dělám radost hlavně sobě) Změnil jsem trošku tvar pilkru a i gramáž jsem trošku upravil.
Odpovědět
Varianta "orange" ve třech váhových kategoriích
100 g
80 g
60 g
Odpovědět
Sim napsal: Dnes vyrazil...