Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Úžasný krásná práce.

Harty, opravdu perfektní práce. Doufám, že už máš připravenou sestavu k odeslání pro mne a to na polaky, dorše a halibuty. Už se těším jak je na AVEROY vyzkouším. :-P

Paneláková výroba8-)

"Paneláková výroba" sa mi skutočne páči. Klobúk dolu!!! :-);-):-D

Pěkná práce,vypadaj móóóóóóc dobře.:-D:-D:-D:-D

Ta paneláková výroba je pastva pro oči- ty budou koouzat vodou - asi budou působit pro tresky (a nejen na ně) neodolatelně. Předpokládám, jak znám Kulíka bude se opět chovat jak dáma ve zlatnictví a provede zhodnocení včetně případné objednávky několika kusů.

Kime, prohlížel jsem je již včera a je vidět, že byly dělány s láskou. A máš pravdu, že bych je i rád vyzkoušel.:-P

Já bych byl pro. Kulik totiž v Norsku téměř nespí a opravdu se rybolovu věnuje. U něho je záruka, že by pilkry "nevychladly" a prověřil by je v různých hloubkách a terénech.

Po galerii nástrah od Hartyho opět trochu té gumoviny, tentokrát snad i v chytacích barvách. Toho kellera budu muset ještě doladit, aby byl bílý pruh víc kontrastnější

Děkuji všem za slova chvály. Od mistra nerezu Otty mě to opravdu těší. Jedná se o prvotinu, která je již sbalená a čeká na otestování. Od 9.5. je vykoupeme na Titranu a po návratu uvidíme co dál. Petrův a Poseidonův zdar všem!

Ahoj Norci,

vzhledem k tomu, že sezona je v plném proudu, snažím se ještě něco zlepšit abych udělal Doškymu s Jiřanem od 8.6. na Jostolenu radost ,tím, že nástrahy budou neodolatelné a budeme u nich v kempu lovit ty největší a nejtěžší ryby. (vtip-dělám radost hlavně sobě) Změnil jsem trošku tvar pilkru a i gramáž jsem trošku upravil.

Varianta "orange" ve třech váhových kategoriích

100 g

80 g

60 g

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
Nové skupině se velmi daří,  včera...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!