Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Mám pár kilo od soustružené kompozice v lakovně a momentálně ji nepoužívám,protože mám celé cihly.Tak ji klidně nějakému kutilovi zdarma nabízím-asi padesát kilo.Tak ne zadarmo,ale za krabičku cigaret8-O
Odpovědět
[citace]meky napsal:
Všeho moc škodí![/citace] Máš pravdu ,tak sem dám foto dcery jak dělá velikonoční perníčky:-)
Odpovědět
A koho to neobtěžuje a zajímá ho ,jak pokračuje výroba,tak se může podívat na moji stránku.Stačí přes GOOGLE zadat pilkry hartmann.
Odpovědět
Harty, perníčky dobrý, mě ale zajímaly i ty pilkříky. Obdivuji lidi, kteří umí. A ty mezi ně rozhodně patříš!! Komu to může vadit v sekci, která je přesně k tomu určená???? :-x
Odpovědět
To Harty: o olovo bych měl určitě zájem ale budeme to mít od sebe asi pěkný kus cesty.
Odpovědět