Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

[citace]Roman1312 napsal:

.....ryba s celkovou váhou 240g a délkou 21 cm. Hlava je napevno spojená s gumou. Když mi něco ukousne gumu hlavu si vemu domů a odleju gumu na příští rok....(vtip )mebo použiji na "maso"[/citace]

Romane, kde to má háček? :-|

Došky,ty nevíš že tato žhavá novinka háčky nepotřebuje.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Už jsem jednu od Romana zkoušel vloni.A u trianglu

na 30ti metrech stále chytá.;-);-);-)

[citace]chocho napsal:

Už jsem jednu od Romana zkoušel vloni.A u trianglu

na 30ti metrech stále chytá.[/citace]

Nic méně otázka zněla jasně:-D Kde to má háček?;-)

Na spodku hlavy je ustrizene ocko,kam prijde trojhak na krouzku. Na druhem prototypu jsou dve ocka za sebou. Na to druhe prijde lanko s trojhakem zapichnout do hrbetu.

Na spodku hlavy je ustrizene ocko,kam prijde trojhak na krouzku. Na druhem prototypu jsou dve ocka za sebou. Na to druhe prijde lanko s trojhakem zapichnout do hrbetu.[/citace]

Tak to už se těšíme na kompletku:-D

.....ryba s celkovou váhou 240g a délkou 21 cm. Hlava je napevno spojená s gumou. Když mi něco ukousne gumu hlavu si vemu domů a odleju gumu na příští rok....(vtip )mebo použiji na "maso"[/citace]

Ahoj, jako vždy krásná práce. Už jsi to zkoušel někde ve vodě?? Já byl testovat na chvilku vláčecí nerez pilkříky a bohužel se naplnilo to co jsem očekával. 100 a 80 gramů bez problémů, 50ti gramové se bohužel točí, ještě, že jsem udělal jen dva. :-D:-D Ať se daří.

Romane pěkně jste si mákli koukám.Hlavy na těch gumách vypadají zajímavě a připomíná my to ty Milošovi.Já víkend taky něco dělal.Vlastně jsem řezal folie a lepil je na šproty.Oči jsou taky na místě a dnes šla první várka do lakovny.Zítra budou suchý a přijde nástřik a ještě jeden lak.

Harty,

jseš blázen a to v tom dobrém slova smyslu.... Ty asi nemáš jenom jednu formu na každý druh pilkříku viď ?

Hlavně by mě zajímalo kde Harty bere olovo. Odlévám pro naší partu a sehnat olovo začíná být problém.8-O

Harty,

jseš blázen a to v tom dobrém slova smyslu.... Ty asi nemáš jenom jednu formu na každý druh pilkříku viď ?[/citace] Romane mám jenom po jedné a stačí.Ale když odlévám,tak rovnou několik desítek.Malé množství se nevyplatí.Nejdéle trvá ta příprava,ale jak to mám namíchané,tak to jede.8-)Dnes jsem stáhl z lakovny první várku a čistím očka.-Pěkná pakárna.Bohužel silný vítr a manželka mně nepustili na balkon nastříkat další kousky.

[citace]Piva napsal:

Hlavně by mě zajímalo kde Harty bere olovo. Odlévám pro naší partu a sehnat olovo začíná být problém.[/citace] Sháním kde se dá.A kamarádi jsou obeznámeni že beru vše co je z olova.A když byla největší nouze,tak jsem vzal peníze a šel do sběrny,tam jsem pár kilo nakoupil.A olovo míchám s kompozitem a toho mám snad tři sta kilo.Ten kdo ale neodlévá malé pilkříky,tak kompozit ani nepotřebuje.

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.