Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Harty, ty jsi ďábel. Člověk už takhle sotva utáhne kufr při odjezdu na sever a pak se objeví takoví provokatéři jako ty, Roman a další.
:-(:-D
Odpovědět
Ahoj kamarádi,
tak jsme strávili s kolegou Borisem skoro celý týden u mě v garáži a vyvíjeli jsme další nástrahy, ať už z olova nebo s gumy, abychom si neudělali od 8.6. 2015 na Jostolenu u Doškyho s Jiřanem nějakou ostudu. Předkládám k posouzení a doufám, že nebudete moc kritičtí, abych mohl ospravedlnit zcizení naší rodinné mikrovlnky a její přemístění do garáže.
Odpovědět
....pokus o polaka, té černé na hřbetu tam mělo být víc..
Odpovědět
....toto jsou už gumy, na kterých jsme s s Borisem vyřádili.
Odpovědět
.....ryba s celkovou váhou 240g a délkou 21 cm. Hlava je napevno spojená s gumou. Když mi něco ukousne gumu hlavu si vemu domů a odleju gumu na příští rok....(vtip )mebo použiji na "maso"
Odpovědět
....ještě jedna varianta. Jsou to jenom prototypy, holt musí se vypilovat ty nedostatky v lití, očka atd.
Odpovědět
Romane, ty si nedáš pokoj s novinkami, že ? ;-)
Ještě jsme nevyzkoušeli tvé výrobky "staré" a už jsou tu "nové":-D:-D
Odpovědět