Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Dekuji,musim si ted chvilku odpocinout,pak se do toho pustim dal-neco mam v hlave a tak uvidime. Premyslim o gumach.
Odpovědět
Harty moc pěkné,
ale není brzo v březnu vyřadit topení z provozu? Nevím jestli by měla manželka radost. Za jak dlouho Ti to uschne ?
Odpovědět
Kruci chlape, ty máš ale spotřebu.Ty snad pilkrama i zakrmuješ8-):-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
Harty moc pěkné,
ale není brzo v březnu vyřadit topení z provozu? Nevím jestli by měla manželka radost. Za jak dlouho Ti to uschne ?[/citace] Ahoj Romane.Barva schne rychle a na topení to dávám ,aby to co nejrychleji vytvrdilo.Pak když jsou teplí,tak aplikuji UV dip. Můžu tě upozornit,že manželka má ohromnou radost a ne jen ona.;-)Dnes jsem nastříkal neonku a něco nadipoval. No nevím jestli stihnu vše udělat než pojedem.
Odpovědět
[citace]Navarchus napsal:
Kruci chlape, ty máš ale spotřebu.Ty snad pilkrama i zakrmuješ[/citace] Nějaký mám,ale zatím s nimi nezakrmuju.Ale doufám že mně o nějaký připravíte.
Odpovědět
to určitě, ale až na podzim.Za ,,30,, směr Roan.:-D
Zásoby jsou dostatečné a za poslední dvě výpravy jsme neztratili více než 5ks v pěti a druhém případě v osmi lidech.
Měli jsme štěstí, ale také u pilkrů se kterými tlučeme o dno, máme spodní trojhák zvednutý cca o 5cm a přidělaný z boku.Tak že špicí klepu o dno a trojhák je nad ní.
Dost se tím eliminuje uváznutí.
Odpovědět
Tak to přibývá ,sice pomalu ale jde to.Zítra musím řezat folie a v pátek lepit a víkend hurá do lakovny.;-)
Odpovědět