Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

[citace]Navarchus napsal:

Parádní barvy [/citace] Barvy jdou,ale jsou to loňské pilk. akorád jsem přidal UV dip.Ty letošní budou ještě vylepšený o microglitr,neon a již zmíněný UV dip. K tomu ještě nové folie glitrované a neon pink.V sobotu to rozjedu ,ruka je už lepší.

[citace]Roman1312 napsal:

Já jsem dnes dodělal také posledních pár kousků a minimálně do pondělí na to ani nešáhnu, necítím záda a zrak již taky pomalu slábne...[/citace]

Pěkná práce, už trochu manufaktura ne?? Užijte si Spálov chlapi.

Ano,manufaktura,ale o jednom cloveku a jednech rukou. Bohuzel vsechny serie jsou o par kouscich a vsechny jsem mel X krat v ruce. Samy origos...

Ano,manufaktura,ale o jednom cloveku a jednech rukou. Bohuzel vsechny serie jsou o par kouscich a vsechny jsem mel X krat v ruce. Samy origos...[/citace]

ale parádní práce..;-)

Pánové, klobouk dolů. Smekám před Vaší šikovností a i trochu závidím, neboť jsem v tomto směru nepoužitelný. Jen tak dál, velká gratulace oběma.:-)

Ano,manufaktura,ale o jednom cloveku a jednech rukou. Bohuzel vsechny serie jsou o par kouscich a vsechny jsem mel X krat v ruce. Samy origos...[/citace] , Romane pravda co píšeš.A už ani nevím co mně žene dál a kolikrát si říkám jestli to stojí za tu námahu.Dobré je to ,že mně to pořád baví.Kdo nezkusil neuvěří. A manželka mně zase začíná milovat.:-P

85 gramů nerez, Harty, Romane, to už by šlo na poláky??

[citace]kliknis napsal:

85 gramů nerez, Harty, Romane, to už by šlo na poláky??[/citace] Ty pilkříky s tou třpitkou taky nebyly špatný,ale hrozně nepraktický a nedovedu si představit jak se s tim nahazuje.Já bych na polaky třpitku vyhodil a háček dal na hlavu.A ten nerez ?Tak to ti nepovím.Velikost a tvar OK,ale jak už jsem psal dříve,na chrom nebo nerez jsem polaka snad nikdy nechytil a tak už jej vubec nepoužívám.Ale mám barvu ,která z nich udělá zabijáky....:-S:-P

[citace]Harty napsal:

kliknis napsal:

85 gramů nerez, Harty, Romane, to už by šlo na poláky?? Ty pilkříky s tou třpitkou taky nebyly špatný,ale hrozně nepraktický a nedovedu si představit jak se s tim nahazuje.Já bych na polaky třpitku vyhodil a háček dal na hlavu.A ten nerez ?Tak to ti nepovím.Velikost a tvar OK,ale jak už jsem psal dříve,na chrom nebo nerez jsem polaka snad nikdy nechytil a tak už jej vubec nepoužívám.Ale mám barvu ,která z nich udělá zabijáky....[/citace]

To jako, že bych je nastříkal?? :-|:-|

Romane ty ses do toho zakousl:-Dpekna prace:-P

Kliknis nic nestříkej,psal jsem co bych udělal já.Včera jsem dělal základ,ale bohužel došlo ředidlo.Tak jenom asi 250ks. ,ale zítra pokračuju.

otta je fakt neskutečnej, co dokáže svýma rukama vyrobit;-)

parádní:-P

Základ je hotovej a může se začít zdobit.

Roman 1312----klobouk dolů před tvými výtvory-moc pěkné

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.