Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
[citace]Navarchus napsal:
Parádní barvy [/citace] Barvy jdou,ale jsou to loňské pilk. akorád jsem přidal UV dip.Ty letošní budou ještě vylepšený o microglitr,neon a již zmíněný UV dip. K tomu ještě nové folie glitrované a neon pink.V sobotu to rozjedu ,ruka je už lepší.
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
Já jsem dnes dodělal také posledních pár kousků a minimálně do pondělí na to ani nešáhnu, necítím záda a zrak již taky pomalu slábne...[/citace]
Pěkná práce, už trochu manufaktura ne?? Užijte si Spálov chlapi.
Odpovědět
Ano,manufaktura,ale o jednom cloveku a jednech rukou. Bohuzel vsechny serie jsou o par kouscich a vsechny jsem mel X krat v ruce. Samy origos...
Odpovědět
Ano,manufaktura,ale o jednom cloveku a jednech rukou. Bohuzel vsechny serie jsou o par kouscich a vsechny jsem mel X krat v ruce. Samy origos...[/citace]
ale parádní práce..;-)
Odpovědět
Pánové, klobouk dolů. Smekám před Vaší šikovností a i trochu závidím, neboť jsem v tomto směru nepoužitelný. Jen tak dál, velká gratulace oběma.:-)
Odpovědět
Ano,manufaktura,ale o jednom cloveku a jednech rukou. Bohuzel vsechny serie jsou o par kouscich a vsechny jsem mel X krat v ruce. Samy origos...[/citace] , Romane pravda co píšeš.A už ani nevím co mně žene dál a kolikrát si říkám jestli to stojí za tu námahu.Dobré je to ,že mně to pořád baví.Kdo nezkusil neuvěří. A manželka mně zase začíná milovat.:-P
Odpovědět
[citace]kliknis napsal:
85 gramů nerez, Harty, Romane, to už by šlo na poláky??[/citace] Ty pilkříky s tou třpitkou taky nebyly špatný,ale hrozně nepraktický a nedovedu si představit jak se s tim nahazuje.Já bych na polaky třpitku vyhodil a háček dal na hlavu.A ten nerez ?Tak to ti nepovím.Velikost a tvar OK,ale jak už jsem psal dříve,na chrom nebo nerez jsem polaka snad nikdy nechytil a tak už jej vubec nepoužívám.Ale mám barvu ,která z nich udělá zabijáky....:-S:-P
Odpovědět
[citace]Harty napsal:
kliknis napsal:
85 gramů nerez, Harty, Romane, to už by šlo na poláky?? Ty pilkříky s tou třpitkou taky nebyly špatný,ale hrozně nepraktický a nedovedu si představit jak se s tim nahazuje.Já bych na polaky třpitku vyhodil a háček dal na hlavu.A ten nerez ?Tak to ti nepovím.Velikost a tvar OK,ale jak už jsem psal dříve,na chrom nebo nerez jsem polaka snad nikdy nechytil a tak už jej vubec nepoužívám.Ale mám barvu ,která z nich udělá zabijáky....[/citace]
To jako, že bych je nastříkal?? :-|:-|
Odpovědět
Kliknis nic nestříkej,psal jsem co bych udělal já.Včera jsem dělal základ,ale bohužel došlo ředidlo.Tak jenom asi 250ks. ,ale zítra pokračuju.
Odpovědět
otta je fakt neskutečnej, co dokáže svýma rukama vyrobit;-)
parádní:-P
Odpovědět
Roman 1312----klobouk dolů před tvými výtvory-moc pěkné
Odpovědět