Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Harty už je profík a velkovýroba. Mohl by, ale také ukázat kolekci, které nejvíc důvěřuje.:-P
Odpovědět
[citace]Harty napsal:
Romane pěkný,kolik jsi jich už udělal?[/citace]
Zdravim,Harty
Udelel jsem jich bohuzel jenom par kusu. Je to dost pracne,protoze musim delat vse od sameho zacatku,ale to tobe nemusim vykladat. Pomalu mi prestava stacit garaz a manzelka uz nadava,ze to tam porad smrdi,ale me to bavi,asi to budu prodavat,protoze to
Tezko vsechno stacime vyzkouset.
Ty pry chystas nejakou bombu,tak nas moc nenapinej..........a at se dari.
Odpovědět
Romane moc pěkná práce:-P ty barvy jsou užasné, ryby ti sami skočí do lodi až to uvidí, protože budou vědět že nemaj šanci:-P:-P paráda
Odpovědět
[citace]Hornas napsal:
Romane moc pěkná práce ty barvy jsou užasné, ryby ti sami skočí do lodi až to uvidí, protože budou vědět že nemaj šanci paráda[/citace]
Dekuji
,nejdriv tam nejake ryby musi byt,a potom uz je to jenom na nich. Asi uz pro ne ve svem amaterskem pojeti nemuzu udelat vic,uz takhle v te sve garazi travim vic casu nez jsou mi nekteri blizci a kamaradi ochotni tolerovat.
Odpovědět
Harty, nenapínej nás a pochlub se novinkami a tím čemu nejvíc důvěřuješ.:-)
Odpovědět
Zítra jenom ukázku ,co posílám známému co jede na SOROYA. Nové kousky až trochu později ,popálil jsem si ruku kyselinou ,tak mám trochu pauzu. Ale všechen materiál mám připravenej,tak příští týden to sem dám.
Odpovědět
Tak pár kousků na ukázku.První obrázek normal.světlo .Druhý ve tmě,vpravo pět kusů z UV dipem.Trochu rozmazané,klepou se mi ruce.
Odpovědět
Je vidět, že Harty nelenil,krásné barvy...... Myslím, že jich nemá Harty pár kousků pro kamarády co jedou na Soroyu, ale minimálně dva metráky pro případné zájemce. Ať se práce daří....
Odpovědět
Já jsem dnes dodělal také posledních pár kousků a minimálně do pondělí na to ani nešáhnu, necítím záda a zrak již taky pomalu slábne...
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...