Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
otta, to je pořádně okovaná makrela, chytil jsi na ní něco pořádnýho??
Odpovědět
To otta:Ne,tak jsem to nemyslel.Beru to tak ,že to je na tresky na chytání ve sloupci a ne na bouchání o dno.To je podle mne lepší koncové olovo a boční závěs.Nemám rád pilkry kde trojhák je přidělanej z boku.Proto jsem psal že se my zamlouvají.O pilkrech z trojháky z boku se tu už psalo a můj názor je taky takoví že jsou k rybě nešetrný.Když uvážím to, že chci dát rybě taky svobodu a ona je omlácená půlkylovím kladivem.
Odpovědět
Včera jsem nelenil a odlil pár kousků.:-P Něco málo přes 500 ks.:-P
Odpovědět
To jsi opravdu nelenil.To děláš alespoň 20pilkrú najednou.
Odpovědět
No to ani náhodou ,ale nápad je to dobrej.Bohužel jenom po dvou.Ale šichta to byla.Začal jsem v jedenáct dopoledne a končil jsem v osm večer.Palec mám spálenej od vkládání perek,tak dnes gaučink,ale zítra se zase rozjedu.
Odpovědět
Dostali se mi do rukou nový katalogy a zjistil jsem,že Eisele zdražili více jak o jedno euro na kusu.Při dnešním kurzu je to nářez.
A UV co se chystám dělat jsou ještě o dvě eura dražší.To mně po....
Odpovědět
Tak to je pěkný,už se těším na to co nám pošleš.Hlavně abys neokopíroval taky tu cenu.Jsem zvědavej na ty UV barvy.
Odpovědět
Ahoj norci
Kulík se mě v týdnu ptal kterým ze svých pilkrů nejvíce věřím a tak kromě "makrel a kelerů" , je to Honzíku tato kolekce.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...