Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
[citace]Step napsal:
To kliknis: protože jak boucháš pilkrem o dno a dole je trojhák, tak ho ničíš, asi proto, jnak moc sympatické pilkříky.[/citace]
Tak v tom bych problém neviděl, jsou tam sumcové trojháky Owner, které vydrží opravdu hodně.;-)
Odpovědět
[citace]kliknis napsal:
Roman1312 napsal:
Vzhledem k tomu, že FF 2015 je minulostí, tak by se u některých jedinců mohl projevit "absťák", tak zasílám fota některých pilkříků, které jsem klukům ukazoval na srazu norků Ústeckého kraje.
Protože já ten absťák mám taky, tak radši sedím v garáži a dělám a dělám a dělám....
Ahoj Romane, máš to fakt pěkný, Solný říkal, že od Tebe nějaký vezme, aby jsme měli co trhat....
Tady jsou moje prototypy..prototypy jsou bomba-asi budeme muset udelat nejaky vymenny obchod. Jeste jednou super !!!!
[/citace]
Odpovědět
Pánové, úžasný a klobouk dolů před Vaší šikovností.:-?
Romane, v které galerii budeš vystavovat ta svá umělecká díla? Ryby umřou už jen pohledem na tu krásu. Velká gratulace.:-|
Odpovědět
Děkuji Honzíku,
svá díla budu vystavovat u Doškyho s Jiřanem na Jostolenu od 8.6. 2015, tam se rozhodne nakolik budou díla úspěšná. Holt budeme mít s kolegy zase problém všechno vyzkoušet. To jsem se ještě nepustil do gumových nástrah. V pátek nám přišla tekutá guma z Německa a tak se na to pomalu musím soustředit, jenom až vyřídím některé závazky které jsem slíbil.
Odpovědět
nullnullJedem na Dolmoy koncem cervna jak berou a co poradite diknull
Odpovědět
pro kliknis:za prve jak píše Step tak ničíš háčky a vlastně to je až za druhé protože za prvé je to důležitější---větší šance vázky.:-x:-x:-x:-x
Odpovědět
[citace]otta napsal:
pro kliknis:za prve jak píše Step tak ničíš háčky a vlastně to je až za druhé protože za prvé je to důležitější---větší šance vázky.[/citace]
To máš asi pravdu, ale už to asi neni o tolik větší šance. Myslim si, že Ti stejně na dno dopadne celej pilkr, ne jen ta špička a vlastně si celej lehne. A na klasickym švéďáku bývaj ty trojháky dva, čili ještě větší šance na vázku. Tímto se moc netrápim, když ho máš urvat, tak ho stejně urveš. :-D:-D8-)
Odpovědět
kliknis jsou parádní.Škoda je trhat.A ten hák na špici není problém .Na bouchání o dno to fakt není.:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
kliknis napsal:
Roman1312 napsal:
Vzhledem k tomu, že FF 2015 je minulostí, tak by se u některých jedinců mohl projevit "absťák", tak zasílám fota některých pilkříků, které jsem klukům ukazoval na srazu norků Ústeckého kraje.
Protože já ten absťák mám taky, tak radši sedím v garáži a dělám a dělám a dělám....
Ahoj Romane, máš to fakt pěkný, Solný říkal, že od Tebe nějaký vezme, aby jsme měli co trhat....
Tady jsou moje prototypy..prototypy jsou bomba-asi budeme muset udelat nejaky vymenny obchod. Jeste jednou super !!!!
[/citace]
Klidně vyměníme, mam i nějaký vláčecí, pro Tebe určitě vhodnější. Tyhle ještě nejsou vyzkoušený, ale pevně doufam, že budou makat. Ještě chci vymyslet něco dalšího, uvidíme.8-)
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
kliknis napsal:
Roman1312 napsal:
[/citace]
Klidně vyměníme, mam i nějaký vláčecí, pro Tebe určitě vhodnější. Tyhle ještě nejsou vyzkoušený, ale pevně doufam, že budou makat. Ještě chci vymyslet něco dalšího, uvidíme.8-)
Odpovědět
pro Renda:nějak jsem nepochopil,píšeš--TEN HÁK NA ŠPICI NENI PROBLEM.NA BOUCHÁNÍ O DNO TO FAKT NENI.--Máj půl kila,to s nima má vláčet nebo jak jsi to myslel.:-(:-(:-(:-(
Odpovědět
pro Renda:nějak jsem nepochopil,píšeš--TEN HÁK NA ŠPICI NENI PROBLEM.NA BOUCHÁNÍ O DNO TO FAKT NENI.--Máj půl kila,to s nima má vláčet nebo jak jsi to myslel.:-(:-(:-(:-(
Odpovědět
kliknis,píšeš že chceš vymyslet něco dalšího.Můžu ti doporučit tu volovinu na obrázku,origoš je něco podobného ale hodně menšího na vláčení na sladké vodě,když dáš do vyhledávače Vectra Vertical tak se ti to ukáže.Já udělal 40,60 a 80dkg.V kroužku jsou na dvouch vlascích dva trojháčky,jeden ovinu z prava a druhý z leva a píchnu je do hřbetu makrely,je tam ještě jednoháček který je volně navlečen na oba vlasce a když ho táhnu k ocasu tak ty vlasce vlastně utahuju,pro sichr protáhnu očky trojháků slabý el.bynd-páska na stahování kabelů.Ty co používám stojej asi 30kč-100kusů.Pokud to nestrhne ryba tak to nespadne,naopak je kolikrát problem když spěcháš to sundat.Neumim sem vložit video ale mám to natočeně a perfektně to ve vodě pracuje,stačí jen přizvedávat a spouštět špičku prutu.:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...