Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
toť vše musím jít taky něco sníst, nějak u těch rybek hubnu. Norsku a norkům zdar !!!
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
Vzhledem k tomu, že FF 2015 je minulostí, tak by se u některých jedinců mohl projevit "absťák", tak zasílám fota některých pilkříků, které jsem klukům ukazoval na srazu norků Ústeckého kraje.
Protože já ten absťák mám taky, tak radši sedím v garáži a dělám a dělám a dělám....[/citace]
Ahoj Romane, máš to fakt pěkný, Solný říkal, že od Tebe nějaký vezme, aby jsme měli co trhat....:-D:-D
Tady jsou moje prototypy..;-)
Odpovědět
pro kliknis,opravdu parádní kousky,co to má za váhu?Akorat já nemám dobré skušenosti s háčkem na čumáku.Ale paráda.:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]otta napsal:
pro kliknis,opravdu parádní kousky,co to má za váhu?Akorat já nemám dobré skušenosti s háčkem na čumáku.Ale paráda.[/citace]
Otto bez pár gramů je to 500 gramů. Proč s tim máš špatný zkušenosti??
Odpovědět
Roman1312 a kliknis:
Kluci nádhera, už se těším až je letos vyzkoušíme...
Odpovědět
To kliknis: protože jak boucháš pilkrem o dno a dole je trojhák, tak ho ničíš, asi proto, jnak moc sympatické pilkříky.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...