Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Romane,píšeš o stříbřence nebo zlatěnce.Tak zlatěnka nevim ale stříbrného lesku dosáhneš vyleštěnim nerezu.Fotek sem dal na tyto stránky dost.V této debatě píšu o nerezovém pilkru vylitém olovem,no a nerez vyleštíš do zrcadlového lesku a ten už nezajde,šlo by to i z mosazí nebo mědí ale ta časem zajde u musíš jí přeleštit.Tady ještě jedna fotka.
Odpovědět
[citace]otta napsal:
Normální fabrika-profesionální práce,smekám.Otta.[/citace] Tak to platí i o tobě,přesto děkuji. Dnes dodělávám 50g reflex.,65g duha a 90g na těžší vláčku-můj top favorit na 30-70 metrů. 50gramů
Odpovědět
[citace]Harty napsal:
Dcera mně vyfotila ať je taky vidět ten bordel.[/citace]
já vidím přehledně a asi i účelně uspořádaný stůl
Odpovědět
Z fota jako bych viděl domácí pilkrově - umělecký atelier. Soustředění na přesnou piplavou tvůrčí práci.
Odpovědět