Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Hoši,v jakých obalech si berete pilkry na moře? Dáváte je dohromady do bedny na cajk, nebo jednotlivě či po několika do nějakých obalů?
Odpovědět
Pro meky:už jsem to sem dával asi 2x,je možnost udělat futrál z prázdnejch tub od všelijakejch silikonů a tmelů,nebo srolovat rostříhané petky a udělat trubičky,ty napasovat třeba do kanistru s uřízlim vrškem.Nebo zavěsit do kýblu a je tam možnost dávat i jiné věci.Z obrázku to snad pochopíš,ať se ti to podaří.Otta
Odpovědět
Vzhledem k tomu, že práce na zahradě pomalu končí, přesouvám se pomalu do svého "vývojářského" oddělení, kam nesmí ani manželka. Myslím, že vylezu až na jaře, ale příští týden si ujít ještě nenechám.
Přesto, jsem občas odběhnul a pomalu začal pracovat na nějakých vzorkách. S vaším laskavým dovolením, něco málo předkládám ke kritice.
1. Pilkr delky: 160 mm a váhy 145 g
Odpovědět
Takže omyl - váha pouhých 95 g a délka 100 mm
Radši sem dám pouze fotky a kdyby se někdo chtěl na něco zeptat jsem k disp.
Odpovědět
pěkně opracované, hold musí se to umět...klobouk dolů, tu trpělivost bych neměl, natož zručnost.:-(
Odpovědět