Hasvik, NO
temperature icon -4°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

ono někdy všeho moc škodí.......

No nevím, když to vidím u sebe tak příprava a odlévaní je fakt droga.

Přiznám se, že už mě taky svědí ruce, ale ještě nenastala ta správná doba. Musím se materiálně zásobit a určit priority, jelikož se dle letos nabitých zkušeností budu věnovat pouze několika druhům a gramážím.

Tak ať se dílo daří......

Ahoj Romane poslal jsem ti soukromou správu :-?

[citace]vydracz napsal:

Ahoj Romane poslal jsem ti soukromou správu [/citace]

Milane, nepřeháněj to s tonáží:-D

To Kulik. -Honzíku to není jenom pro mne,ale jedu ještě ze šesti rybáři.No moc se těším a je to o to zajímavější že se neznáme.Vlastně jenom z jedním tady z webu a ten nakonec nejede .Co vím,tak jsou to většinou veterináři,tak doufám že se my nic nepřihodí,protože by byly schopní mně tam třeba odoperovat.:-)Jinak dnes za sedm směr Averoy.

Harty, přeji Ti perfektní rybařinu a pohodový pobyt. Jsem příští rok taky lákán na Averoy a to od cestovky v Novém Strašecí. Zatím váhám a tak rád uslyším reference o této lokalitě od člověka, kterému věřím. Držím Vám všem palce.:-P

Romane, kde budeš, já pojedu z Tróje a mohu Tě někde sebrat a doprovodit na sraz k Hrochovi.:-P

Ahoj Honzíku,

já jsem od 22.10-24.10. na školení. Ta oblast se jmenuje Na Květnici a je to tam kde jsme byli naposled. Myslím v té restauraci U Banset. Květnice je snad 200-300m odtud.

V tom případě máš nejlepší se domluvit s Márou, který má ateliér u Náměstí bř. Synků a zajít tam k němu a jet k Hrochovi spolu.

A pár hlaviček..:-P

Harty, Ty už jsi jako světový návrhář dámských šatů. Už je zase v módě puntík?:-D

[citace]kulik napsal:

Harty, Ty už jsi jako světový návrhář dámských šatů. Už je zase v módě puntík?[/citace] Ne to ne,ale v jednom katalogu jsem to okoukal a tak jsem to pro sebe udělal .Je to jenom zkouška.Ještě jsem na to dal vrstvu spešl. laku s glitry.

Držím Ti palce ať to funguje a máš hodně krásných ryb.:-P

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!