Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
No nevím, když to vidím u sebe tak příprava a odlévaní je fakt droga.
Odpovědět
Přiznám se, že už mě taky svědí ruce, ale ještě nenastala ta správná doba. Musím se materiálně zásobit a určit priority, jelikož se dle letos nabitých zkušeností budu věnovat pouze několika druhům a gramážím.
Tak ať se dílo daří......
Odpovědět
[citace]vydracz napsal:
Ahoj Romane poslal jsem ti soukromou správu [/citace]
Milane, nepřeháněj to s tonáží:-D
Odpovědět
To Kulik. -Honzíku to není jenom pro mne,ale jedu ještě ze šesti rybáři.No moc se těším a je to o to zajímavější že se neznáme.Vlastně jenom z jedním tady z webu a ten nakonec nejede .Co vím,tak jsou to většinou veterináři,tak doufám že se my nic nepřihodí,protože by byly schopní mně tam třeba odoperovat.:-)Jinak dnes za sedm směr Averoy.
Odpovědět
Harty, přeji Ti perfektní rybařinu a pohodový pobyt. Jsem příští rok taky lákán na Averoy a to od cestovky v Novém Strašecí. Zatím váhám a tak rád uslyším reference o této lokalitě od člověka, kterému věřím. Držím Vám všem palce.:-P
Odpovědět
Romane, kde budeš, já pojedu z Tróje a mohu Tě někde sebrat a doprovodit na sraz k Hrochovi.:-P
Odpovědět
Ahoj Honzíku,
já jsem od 22.10-24.10. na školení. Ta oblast se jmenuje Na Květnici a je to tam kde jsme byli naposled. Myslím v té restauraci U Banset. Květnice je snad 200-300m odtud.
Odpovědět
V tom případě máš nejlepší se domluvit s Márou, který má ateliér u Náměstí bř. Synků a zajít tam k němu a jet k Hrochovi spolu.
Odpovědět
Harty, Ty už jsi jako světový návrhář dámských šatů. Už je zase v módě puntík?:-D
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Harty, Ty už jsi jako světový návrhář dámských šatů. Už je zase v módě puntík?[/citace] Ne to ne,ale v jednom katalogu jsem to okoukal a tak jsem to pro sebe udělal .Je to jenom zkouška.Ještě jsem na to dal vrstvu spešl. laku s glitry.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...