Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

teda Harty, ty zase řádíš :-D

Až dojde norkum ropa tak jim Harty v moři zajištuje dopředu olověné doly;-);-):-D

Zkusil jsem navázat peří i na jigovou hlavu:-D

:-D:-D

Já to mám dva roky a ještě jsem to nevyzkoušel. Pravdou je, že v tom časném termínu jsme tam polaky skoro neměli.

Tak jsem dorazil z Norska-Aesund-sem tam různé tresky,o něco více lang a lumb ale absolutní převaha štikovci.Dost k metru a nějakej i přes metr.Něco na chobotníčku,papriku a hodně na peříčka tak jsme je vázali na místě.Pro mě absolutní spokojenost s okopírovanou vektrou,parádně chodí ve vodě a tak udělám ještě 600 a 800 gr,tato má 400 ale dá se dovažovat přidánim závaží do spodního očka.Při klepání o dno jde vždy hlava napřed a trojháčky které jsou píchlé ve hřbetu zabraňujou vázce,trojháčky jsou ještě zajištěny el.stahovací páskou-bindem,pokud je přidané závaží na 15-20cm dlouhém a slabším vlasci je téměř nemožné o system přijít.

System s makrelou.

Pokud jde o peříčka,vazali jsme je přímo na háček.Na háček jsem namotal pletenkou pár závitů dále ad sebe a potřel vteřinovim lepidlem-peří při vázání lépe drží směr a tvar.Pak jsem přidával peříčka a omotával opět pletenkou z které jsem udělal i hlavičku a zakápl vteřiňákem.Peříčka jsem ale neměl jako koncové,tam stačí přidávat závažíčka rúzné váhy určovat rychlost potápění.

Za 10 dní odjezd ,tak jsem to pojistil. Celý víkend jsem byl na balkoně.A takto to probíhalo.

Nazdar Harty, já vozím mnoho a vážím moc, ale Ty jsi jednička a asi nepřekonatelný. To jsou dárky pro všechny Nory, kteří v Norsku žijí.:-P

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Jsme ze Soroya asi 5 dní...
Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....