Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

ŠVÉĎÁK 480GR:-(:-(:-(:-(POŘÁD STEJNÝ CO.Mám ještě 20 gramáží,ty sem dávat nebudu.Vypadalo by to jako že honim příspěvky.Mohl jsem je aspoň přetáčet o 90 stupňů.

ahoj Norci,

tak mi zbývá pár posledních přebytků. Tento týden poslední možnost, jinak zbytek přetavím. Lovu zdar

Tak to je komplet várka švéďáku pro celou partu na letošní Alesund,váha málo přes 30kg..8-O8-O8-O8-O

Najde se někdo z okolí Ostravy kdo by půjčil nějakou formu na pilkry. Na výměnu můžu půjčit originál formu na švédské pilkry asi 100-180-240g. Nebo vyměním již hotové odlitky. Přijedu do okruhu 30 km. Napište do SZ nebo prozvoňte 737844749. Potřeboval bych nějaké vláčecí a pak i vyšší gramáže. Jedeme do Aure parta začátečníku tak jsem chtěl pro kamarády něco odlít.

[citace]otta napsal:

Tak to je komplet várka švéďáku pro celou partu na letošní Alesund,váha málo přes 30kg..

[/citace]To je pěkná kytka:-D:-Duž to mám taky pomalu v kupě...jedeme za 20 dní,jedu poprvé a už půl roku pořádně nespím,nemůžu se dočkat,taky sem pošlu kompletní výrobky

[citace]Roman1312 napsal:

jig hlava 65 g[/citace]Tak ty jsou super,taky sem jich pár získal:-P:-P:-P

Hornas,moc ti přeju ať se první Norsko povede,asi na tom dost záleží pro další roky.Já to štěstí měl a tak jsem se zahákl a budu jezdit pokud budu moct.Tak ještě jednou,držim palce a dej sem nějakou fotečku/po příjezdu i z nějakou rybou/,ahoj Otta.:-D:-D:-D:-D

Magická koule.Sehnal jsem barevnej materiál,tak ještě střapce navážu na jednoháček.

A takhle to vypadá na jednoháčku,barvu maj jakou chceš,ve vodě to pracuje jak peří.

Pro otta: co je to za materiál na umělé peří a pokud přidáš, kde se dá koupit,tak budu rád.

Pro meky:Jsou to popruhy a kaničky co prodávaj v galanterce,hlavně ty široké jdou dobře rozebrat.Vzal jsem tak 10-12 pramenů a přehnul napůl,vázal jsem to pletenkou.Bacha ale na délku,když je to moc dlouhé tak se to zamotává,skoušel jsem to u vody a zastříhával,ty červené se už nemotaly.Je to blbě poznat ale na těle háčku je přetažená průhledná hadička,můžeš dát bužírku,i to pomohlo proti motání.Vlákna jsem po svázání rozčesal drátěnym kartáčem.

Otto, Ty jsi ďábel na co vše Ty nepřijdeš.:-|

Je to prima nápad. Zkusím to o dlouhých zimních večerech a po výsledcích Tvých zkoušek. Díky.:-P

otta: dík za vyčerpávající odpověď. Rybář hledá inspiraci všude a vždy, třeba i v babském obchodě.

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!