Hasvik, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
polojasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Taky jsem byl v Vik Brygge,v září a asi stejná bída,mimo makrely.Na otevřené moře daleko a pořád vlny.Jednou jsme se tam dostali a něco chytli.Lodě asi dobrý,ale motorům se moc nechce,vůbec nejedou,jako by byly přiškrcený,ale žerou,potvory.Tankování u benzinky pár metrů od přístavu.Přijeli jsme v sobotu,benzinka měla prázdnou nádrž a benzin přivezla cisterna v pondělí.Smůla.Tak jsme jezdili po okolí a sháněli benzín.190 E je asi 100 litrů,to ještě jde.Znám větší vodní turisty.

Teď koukám,že je téma "domácí výroba" a já píšu o něčem jiném,tak končím,mazat už to nebudu.

Zase nějaké kousky přidám:-P:-P:-P:-P

Další kusy:-Pještě mám pár nedodělků:-P:-P:-P

Vloni jsem vázal peří na háčky a bylo to poměrně úspešné,tak jsem chtěl udělat neco podobného z chemlonu-ten jsem ale nemohl sehnat tak jsem to udělal z pásky kterou nám choděj stažené některé bedny se zbožim.Střapce jsem rozčesal drátěnym kartáčem.Na fotce je výsledek,jedinej problem je že málo chytaj barvu,to se dá ale vyřešit tak že použiju už obarvenou pásku nebo lano,dnes je s tohoto materiálu děláno hodně lan,stahovacích pásů třeba na upevnění nákladu,dělaj z toho i popruhy na baťohy a ty jsou už obarvené.Do průhledné hadičky ještě naleju fosfor.Ve vodě se to chová jako peří.:-P:-P:-P:-P

Chci to taky skusit k magické kouli.Firma Solvkroken co dělá švéďáky takové koule dělá.

AhojNorci,

konečně jsem se dostal k PC abych taky přispěl svojí troškou do mlýna. Vzhledem k tomu, že mě už při zpáteční cestě z Norska domů postihly nepříjemné zdravotní komplikace, svojí závěrečnou zprávu z celého pobytu dodám v nejbližších dnech. Mám jí totíž částečně rozpracovanou v PC v práci. Budu jí muset dodělat a zárověň vyhodnotit úspěšnost doma vyráběných nástrah. Musím podotknout , že to nebyla dovolená ,ale galeje.

Ještě vzhledem k tomu, že letos už "bohužel" do Norska nepojedu (nejsem Rotschild) rozhodl jsem se zbytek nepoužitých návnad rozprodat. Hodlám v zimě najet na trošku jinou technologii a chtěl bych začít s čistým stolem. Nejsou to žádné bomby, ale někdo kdo nechce kupovat návnady v obchodě to pomůže. Určitě se dohodneme na ceně. Kdo by měl zájem může mi poslat SZ a nebo mailik na "roman.velc@seznam.cz.

giant jig head 340 g

pilkřík 175 g

pilkřík 130 g

jig hlava 55 g

pilkřík 95 g

pilkřík 45 g

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!