Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Romane krásná práce. Je vidět,že ses při té odmlce pěkně činil...
Odpovědět
Romane, ty sledi a polaci prostě nemají chybu. Velká gratulace. Na ty to bude skákat jedna radost.:-P
Odpovědět
čau, Roman skvele jigove hlavičky ,ako som ich zbadal uvedomil som si,ja Mam posledne tri bielo modre
Odpovědět
Zdar páni, aký máte názor na cikády v strednom nórsku ? Ja som jednu vyhryzol a nechám ju plavať, uvidíme výsledok.
Odpovědět
JDlho som hľadal materiály, z ktorých by som mohol vyrobiť účinné pilkre s rôznymi váhami ale s rovnakými rozmermi a zdá sa, že sa mi to podarilo :-):
Žiadne lakovanie, minimum olova (cca 30 gramov na jeden pilker) výrobné náklady cca 30 korún na kus (mimo háku a krúžkov.)
Pre prípadných záujemcov pošlem videonávod na výrobu. Pilkre na obrázku sú od 100 do 500 gr. pričom rozmer ostáva takmer rovnaký. Výroba jedného trvá cca 5 minut (nepočítam rezanie)
Odpovědět
Fredino-tyhle cikády jsem udělal před dvouma rokama,foceno před dokončenim.Ještě jsem je vyleštil a dal oči.Váha-obě 180gr.No a v Norsku žádná sláva ale vozim je sebou tak možná letos opět prubnu.:-(:-(:-(:-(
Odpovědět
Otta, dal som dotaz a dakujem za info, nebudem sa uz zaoberať s cikádami. To Nórsko je lotéria, keď ryby idú tak ich chytíš aj na vidličku a keď nejdú tak im môžeš dať aj čokoládu a se... ti na ňu. Minulý rok som skúšal a skúšal a začali ísť vo štvrtok a to je už málo času na pobavenie sa. Tak som si priniesol len nejaké lunty ale nič moc.
Odpovědět
To bells:Pořád dumám nad tim jak při použití cca 30 gramů olova uděláš ten co má 500 gramů.Poslal jsem ti soukromou zprávu,tak jsem moc zvědav.:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x
Odpovědět
Tady jsem vyštrachal další sistem,píšou tam na štiky ale proč ne tresky.
:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Video tam nehce vlezt tak tady je adresa.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D4Z2F5R2sQQ
Odpovědět
Doporučujou rybě propíchnout plynový měchíř kvůli pohybu.To zelené je asi elektrikářský bind,podle mě se může použít drátek na uchycení.:-(:-(:-(:-(
Tak tady je lepší video--a sistem uchycení ryby.
:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Harty dokáže vyhecovat . . .
První zkušební stovka-snad nevypadají špatně.
3D oči, fluo barva, 25-75g.
Odpovědět