Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Otto:Skusím to pořešit s kamarádm,uvidíme jak to dopade,nic neslibuji.
Odpovědět
Nebo tam skus dát špunt z vany-ale nevim jestli to splní účel.:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]rostak napsal:
Byl to jen vtip na morave mama spuntu habadej.[/citace]
Ak budeš mať problem s špuntami, kúp si šampáňo, špunt si nechaj a ostatné pošli na adresu ktorú dodám. :-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]otta napsal:
Nebo tam skus dát špunt z vany-ale nevim jestli to splní účel.[/citace]
Nemáš náhodou nerezový ? :-D
Odpovědět
Nějak se nám zadrhlo vkládání ukázek práce šikovných ručiček našich kamarádů. Asi nás chtějí překvapit zase něčím překrásným novým a nebo jsme se moc namlsali a nyní jsme nedočkaví?:-P
Odpovědět
Kuliku. Já myslím, že nám kutilové předvedli moc a moc ukázek z jejich tvořivosti. Nyní si musí odpočinout, nabrat další inspirace a budou pokračovat. Někteří se za x dní rozjedou na norská loviště a předpokládám, že nám dají názorně vědět jak se jejich nástrahy osvědčili a za jakých podmínek.Jinak řečeno máme se opět na co těšit.
Odpovědět
Asi máš Kime pravdu. Tak už se těším na poznatky a rady, abychom je mohli využít, když musíme netrpělivě čekat na odjezd, který máme až za 87.:-(
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Asi máš Kime pravdu. Tak už se těším na poznatky a rady, abychom je mohli využít, když musíme netrpělivě čekat na odjezd, který máme až za 87.[/citace]
Neboj, dočkáš sa. Kam ideš ? Ja idem za 21!
Odpovědět
Fredino416, jedeme s Kimem a ostatními na Hitru s EDENem a já sem jedu ještě na přelomu srpna a září.:-P
Odpovědět
Rybarik:Tak ta vektra jak to nazývaj je téměř hotová,je to novinka roku 2013 a já měl něco podobného už v roce 2012,mám to ve sklepě tak to vyfotim a dám sem fotku.:-D:-D:-D:-D
Odpovědět