Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon 5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Páni ďakujem, ale je to len taký nedeľný odstrel. Ale určite ho močiť budem.

[citace]Rybarik napsal:

cau včera som v Melhus videl zaujimavu navnadu .trojhak na spodu neni v oku ale na drate a može sa pohybovat ..vypada asi takto[/citace]

Tak včera jsi ho viděl v Melhus a dnes se na něj podívej tady,ještě olovo,oči,fosfor a je hotovo.

:-P:-P:-P:-P

8-O8-O8-O8-O

cau vypada super ten co som videl bol trochu viac ohnuty ale TREBA probovat super

Otto jako vždy paráda.Já dnes pilk. 50g. a 110g. Alá Black Panther.

Samozřejmě ještě polepit a nalakovat...

50g polep profi-blinker JENZI

Otta, super práca, niečo sa šustne a ty to hneď dáš do finálu. Ja som len zvedavý na aké potvory tie tohtoročné ryby pôjdu. My sa tu snažíne a aby nám na to nehodili bobek.

Harty, suprovka, len netuším kde to všetko budeš močiť, však už to sú stovky kusov čo si vyprodukoval. Inak ďakujem.

Harty,taky opět neni co dodat.Máte ale proti mě výhodu,můžete sem dát deset stejnech pilkrů ale jiné barevné provedení,já když se nechci opakovat tak musim vymyslet novej tvar protože to mám pořád jen blejskavý,no něco budu muset vymyslet. :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

[citace]Roman1312 napsal:

Fredino:

Halik jako vysitej,kolik vazi? Paradni prace.[/citace]

Roman, vážil som ho na digitálkach a je to presne 300g vrátane hakov.

[citace]otta napsal:

Rybarik napsal:

cau včera som v Melhus videl zaujimavu navnadu .trojhak na spodu neni v oku ale na drate a može sa pohybovat ..vypada asi takto

Tak včera jsi ho viděl v Melhus a dnes se na něj podívej tady,ještě olovo,oči,fosfor a je hotovo.

[/citace]

Velmi zajímavá nástraha. :-P:-P:-P Otto klobouk dolů. :-D:-D:-D:-D

[citace]otta napsal:

Harty,taky opět neni co dodat.Máte ale proti mě výhodu,můžete sem dát deset stejnech pilkrů ale jiné barevné provedení,já když se nechci opakovat tak musim vymyslet novej tvar protože to mám pořád jen blejskavý,no něco budu muset vymyslet. [/citace] Je škoda že tak úžasný věci trochu nevytuníš a jseš zapřísáhlej nerezák.Ale to už zase by bylo co je lepší a o tom jsme už tady nakecali hafo8-)

[citace]Fredino416 napsal:

Harty, suprovka, len netuším kde to všetko budeš močiť, však už to sú stovky kusov čo si vyprodukoval. Inak ďakujem.[/citace] Už ti to dorazilo a jestli ano ,tak jsi spokojen?

Snad na něco půjdou ale jak píše Harty,taky myslim že na hloubku je TOP hrazda a na ní celá makrela,aspoň vloni jsem to tak já měl.:-P

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Jsme ze Soroya asi 5 dní...
Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!