Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Harty ta nová folie v kombinaci se stříbrnou hlavou a okem je super !
Bude k mání? - at doplním kolekci co už mám od tebe ze srazu v Praze.8-):-P
Odpovědět
[citace]Roas napsal:
Čim lakuješ? Lakem na lodě? [/citace] Lakuji autolakem.Lak na lodě jsem používal dříve a je s tím jenom pakárna a výsledek nic moc.
Odpovědět
[citace]bali napsal:
Harty ta nová folie v kombinaci se stříbrnou hlavou a okem je super !
Bude k mání? - at doplním kolekci co už mám od tebe ze srazu v Praze.[/citace] Jasně že budou k mání.Dnes jsem udělal pár 50g. pilk.
Odpovědět
cau včera som v Melhus videl zaujimavu navnadu .trojhak na spodu neni v oku ale na drate a može sa pohybovat ..vypada asi takto
Odpovědět
[citace]Rybarik napsal:
cau včera som v Melhus videl zaujimavu navnadu .trojhak na spodu neni v oku ale na drate a može sa pohybovat ..vypada asi takto[/citace] Už jsem taky něco podobného viděl a odpadá tam to poškození při dotyku na dně. Dobrá myšlenka,ale asi trochu složitější při výrobě.Já jsem dával mezi horní a spodní očko šňůru a na ni kroužek s trojhákem.Ale mockrát jsem to nevyzkoušel,protože když spouštím nástrahu do větších hloubek tak spíše používám hrazdu.
Odpovědět
Harty, Ty jseš opravdu kouzelník to nemá chybu. Zajímavý pikřík je i ten štíhlý a prohnutý a ty s tou stříbrnou hlavou jsou krasavice. Už se těším na letošní kolekci od Tebe.:-?
Odpovědět
Zdravím páni, včerajší poobedňajší úlet. Nebolo do čoho pichnúť, tak som sa zašil do garáže a vrtel som sa tam okolo vlastnej osi a vymýšľal hovadiny. No posúďte.
Odpovědět
Fredino, pochvala od Romana, tak to už je velké uznání. Tak na takového halíka se už všichni halíci těší, přeji Ti co největšího.:-P
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...