Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon 5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Čim lakuješ? Lakem na lodě?

Harty ta nová folie v kombinaci se stříbrnou hlavou a okem je super !

Bude k mání? - at doplním kolekci co už mám od tebe ze srazu v Praze.8-):-P

[citace]Roas napsal:

Čim lakuješ? Lakem na lodě? [/citace] Lakuji autolakem.Lak na lodě jsem používal dříve a je s tím jenom pakárna a výsledek nic moc.

[citace]bali napsal:

Harty ta nová folie v kombinaci se stříbrnou hlavou a okem je super !

Bude k mání? - at doplním kolekci co už mám od tebe ze srazu v Praze.[/citace] Jasně že budou k mání.Dnes jsem udělal pár 50g. pilk.

Ještě hodně práce- nástřiky,oči,lak 2x a čistit očka...

cau včera som v Melhus videl zaujimavu navnadu .trojhak na spodu neni v oku ale na drate a može sa pohybovat ..vypada asi takto

[citace]Rybarik napsal:

cau včera som v Melhus videl zaujimavu navnadu .trojhak na spodu neni v oku ale na drate a može sa pohybovat ..vypada asi takto[/citace] Už jsem taky něco podobného viděl a odpadá tam to poškození při dotyku na dně. Dobrá myšlenka,ale asi trochu složitější při výrobě.Já jsem dával mezi horní a spodní očko šňůru a na ni kroužek s trojhákem.Ale mockrát jsem to nevyzkoušel,protože když spouštím nástrahu do větších hloubek tak spíše používám hrazdu.

Harty, Ty jseš opravdu kouzelník to nemá chybu. Zajímavý pikřík je i ten štíhlý a prohnutý a ty s tou stříbrnou hlavou jsou krasavice. Už se těším na letošní kolekci od Tebe.:-?

Zdravím páni, včerajší poobedňajší úlet. Nebolo do čoho pichnúť, tak som sa zašil do garáže a vrtel som sa tam okolo vlastnej osi a vymýšľal hovadiny. No posúďte.

Fredino:

Halik jako vysitej,kolik vazi? Paradni prace.

Ďakujem, dnes odvážim a podám info.

Fredino, jsi moc šikovný chlapík.!!8-)

Fredino, pochvala od Romana, tak to už je velké uznání. Tak na takového halíka se už všichni halíci těší, přeji Ti co největšího.:-P

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Jsme ze Soroya asi 5 dní...
Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!