Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon 5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

[citace]otta napsal:

Mám dotaz ke skušenejm.Mám rozdělané pilkry-ŠVÉĎÁKY-a jakej je váš názor na umístění háčků.Je lepší je zavěsit na špičku a nebo z boku asi tak na délku háčku,jde o váznutí.Ještě je nemám vyvrtané tak proto ten dotaz.Dík za vaše názory-snad nějaké budou.[/citace] Co se týče mně tak preferuji trojhák na špici.A mám k tomu několik důvodů.Nejsem ten typ co buší takovým to typem pilk. o dno jak zběsilí,trojhák se překrývá se stěnou pilk -to tam může být jen jednohák .A za další,když je trojhák na špici tak při zdolávání nefunguje jako páčidlo.To znamená dle mého názoru že je k rybě šetrnější.

No Harty, ve většině toho co jsi napsal souhlasím. Ale k velkému množství válek dochází už při prvním klepnutí o dno. Alespoň u mě. Proto chybám většinou na gumy a pokud pilkry, tak většinou jenom malé na vláčku. Ale asi bych volil trojhák na boku.

Romane, jak už psal Otta den ode dne lepší a perfektnější. Když to dáte s Hartym a Ottou dohromady tak jste bez konkurence.Tyhle poslední jsou tak pěkný, že bych je snad ani nedával do vody.:-D

Pánové, můj názor je, že trojhák na špici je větším rizikem pro uváznutí, ale asi šetrnější k rybě. I když trojhák není nikdy šetrný.

Kuliku to si pak na základě tvé myšlenky mohou založit manufakturu na výrobu nástrah ROHA s.r.o. (Roman + Otto + Harty).

Kime, Ty jsi to vystihl!:-D

Přiznám se, že by časem mohli přibrat, jako tiché společníky, ještě další a ovládnout trh tak, jak jej ovládáme v akvarijních rybičkách!:-D

[citace]kulik napsal:

Kime, Ty jsi to vystihl!

Přiznám se, že by časem mohli přibrat, jako tiché společníky, ještě další a ovládnout trh tak, jak jej ovládáme v akvarijních rybičkách![/citace]

Vy s Kimem chytáte jen akvarijní rybky? A no co jsem nechal dělat ty "šibenice"? :-D:-D:-D:-D

Jirko, nezlob. ČR je předním "vyrobcem" akvarijních rybiček. A víš, že by to byla zajímavá disciplína lov akvarijních rybiček!:-D

Tak promiň Jeníku, to byl je pokus o nejapný žert. ;-);-)

Úplně v pohodě, jako vždy!:-D

Samozřejmě ty šibenice použijeme na Dufkových místech a pod.

Fando, to se ví a už se nemůžu dočkat, ale je to až za 93.:-(

Dnes se po druhém laku holky vyhřívali na sluníčku a za pár dní to bude už ke koupání:-)

Taky jsem čistil odlitky,dával do plniče řezal novou folii8-)

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Jsme ze Soroya asi 5 dní...
Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!