Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
[citace]otta napsal:
Mám dotaz ke skušenejm.Mám rozdělané pilkry-ŠVÉĎÁKY-a jakej je váš názor na umístění háčků.Je lepší je zavěsit na špičku a nebo z boku asi tak na délku háčku,jde o váznutí.Ještě je nemám vyvrtané tak proto ten dotaz.Dík za vaše názory-snad nějaké budou.[/citace] Co se týče mně tak preferuji trojhák na špici.A mám k tomu několik důvodů.Nejsem ten typ co buší takovým to typem pilk. o dno jak zběsilí,trojhák se překrývá se stěnou pilk -to tam může být jen jednohák .A za další,když je trojhák na špici tak při zdolávání nefunguje jako páčidlo.To znamená dle mého názoru že je k rybě šetrnější.
Odpovědět
No Harty, ve většině toho co jsi napsal souhlasím. Ale k velkému množství válek dochází už při prvním klepnutí o dno. Alespoň u mě. Proto chybám většinou na gumy a pokud pilkry, tak většinou jenom malé na vláčku. Ale asi bych volil trojhák na boku.
Odpovědět
Romane, jak už psal Otta den ode dne lepší a perfektnější. Když to dáte s Hartym a Ottou dohromady tak jste bez konkurence.Tyhle poslední jsou tak pěkný, že bych je snad ani nedával do vody.:-D
Odpovědět
Pánové, můj názor je, že trojhák na špici je větším rizikem pro uváznutí, ale asi šetrnější k rybě. I když trojhák není nikdy šetrný.
Odpovědět
Kuliku to si pak na základě tvé myšlenky mohou založit manufakturu na výrobu nástrah ROHA s.r.o. (Roman + Otto + Harty).
Odpovědět
Kime, Ty jsi to vystihl!:-D
Přiznám se, že by časem mohli přibrat, jako tiché společníky, ještě další a ovládnout trh tak, jak jej ovládáme v akvarijních rybičkách!:-D
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Kime, Ty jsi to vystihl!
Přiznám se, že by časem mohli přibrat, jako tiché společníky, ještě další a ovládnout trh tak, jak jej ovládáme v akvarijních rybičkách![/citace]
Vy s Kimem chytáte jen akvarijní rybky? A no co jsem nechal dělat ty "šibenice"? :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Jirko, nezlob. ČR je předním "vyrobcem" akvarijních rybiček. A víš, že by to byla zajímavá disciplína lov akvarijních rybiček!:-D
Odpovědět
Tak promiň Jeníku, to byl je pokus o nejapný žert. ;-);-)
Odpovědět
Fando, to se ví a už se nemůžu dočkat, ale je to až za 93.:-(
Odpovědět
Dnes se po druhém laku holky vyhřívali na sluníčku a za pár dní to bude už ke koupání:-)
Odpovědět
Taky jsem čistil odlitky,dával do plniče řezal novou folii8-)
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...