Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
[citace]mira.sta napsal: pekny, kolik je to vrstev laku? [/citace]jenom dvě, ale lodního na slanou vodu.
Odpovědět
fakt perfektni, hned to dostalo dalsi rozmer fakt paradni prace
Odpovědět
Romane-den ode dne dokonalejší,prostě fabrika,neni co dodat.:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Mám dotaz ke skušenejm.Mám rozdělané pilkry-ŠVÉĎÁKY-a jakej je váš názor na umístění háčků.Je lepší je zavěsit na špičku a nebo z boku asi tak na délku háčku,jde o váznutí.Ještě je nemám vyvrtané tak proto ten dotaz.Dík za vaše názory-snad nějaké budou.8-O
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
[/citace]
Roman fabrika na nástrahy určite skrachuje, keď si pozrie tvoje výtvory, sú skratka super.
Odpovědět
[citace]otta napsal:
Mám dotaz ke skušenejm.Mám rozdělané pilkry-ŠVÉĎÁKY-a jakej je váš názor na umístění háčků.Je lepší je zavěsit na špičku a nebo z boku asi tak na délku háčku,jde o váznutí.Ještě je nemám vyvrtané tak proto ten dotaz.Dík za vaše názory-snad nějaké budou.[/citace]
Zdar otta, ja som to riešil oboma variantami, však jedna alebo dve diery navyše tým flandram v mori hádam nebudú vadiť.
Odpovědět
Těžko radit korvetnímu kapitánovi a ještě s takovou profesionalitou výroby nerez pilkrů. Osvědčil se trend, umísťovat háčky mimo místo dopadu a tak je to asi dobře. 3., 4., obrázek svrchu, ty bych preferoval.
Odpovědět
[citace]otta napsal:
Mám dotaz ke skušenejm.Mám rozdělané pilkry-ŠVÉĎÁKY-a jakej je váš názor na umístění háčků.Je lepší je zavěsit na špičku a nebo z boku asi tak na délku háčku,jde o váznutí.Ještě je nemám vyvrtané tak proto ten dotaz.Dík za vaše názory-snad nějaké budou.[/citace]
raději používám ty které mají háky z boku, ale co má uváznout tak stejně uvázne
Odpovědět
taky přidám par mých výtvoru,ten svíticí nesmysl bude nerez pilkr z blikacími ledkama
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...