Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon 5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

trošku vylepšený minulý model.

a tyhle jsem sem mám dojem už dával.

pekny, kolik je to vrstev laku?

[citace]mira.sta napsal: pekny, kolik je to vrstev laku? [/citace]jenom dvě, ale lodního na slanou vodu.

fakt perfektni, hned to dostalo dalsi rozmer fakt paradni prace

Romane-den ode dne dokonalejší,prostě fabrika,neni co dodat.:-D:-D:-D:-D

Mám dotaz ke skušenejm.Mám rozdělané pilkry-ŠVÉĎÁKY-a jakej je váš názor na umístění háčků.Je lepší je zavěsit na špičku a nebo z boku asi tak na délku háčku,jde o váznutí.Ještě je nemám vyvrtané tak proto ten dotaz.Dík za vaše názory-snad nějaké budou.8-O

[citace]Roman1312 napsal:

[/citace]

Roman fabrika na nástrahy určite skrachuje, keď si pozrie tvoje výtvory, sú skratka super.

[citace]otta napsal:

Mám dotaz ke skušenejm.Mám rozdělané pilkry-ŠVÉĎÁKY-a jakej je váš názor na umístění háčků.Je lepší je zavěsit na špičku a nebo z boku asi tak na délku háčku,jde o váznutí.Ještě je nemám vyvrtané tak proto ten dotaz.Dík za vaše názory-snad nějaké budou.[/citace]

Zdar otta, ja som to riešil oboma variantami, však jedna alebo dve diery navyše tým flandram v mori hádam nebudú vadiť.

Těžko radit korvetnímu kapitánovi a ještě s takovou profesionalitou výroby nerez pilkrů. Osvědčil se trend, umísťovat háčky mimo místo dopadu a tak je to asi dobře. 3., 4., obrázek svrchu, ty bych preferoval.

[citace]otta napsal:

Mám dotaz ke skušenejm.Mám rozdělané pilkry-ŠVÉĎÁKY-a jakej je váš názor na umístění háčků.Je lepší je zavěsit na špičku a nebo z boku asi tak na délku háčku,jde o váznutí.Ještě je nemám vyvrtané tak proto ten dotaz.Dík za vaše názory-snad nějaké budou.[/citace]

raději používám ty které mají háky z boku, ale co má uváznout tak stejně uvázne

taky přidám par mých výtvoru,ten svíticí nesmysl bude nerez pilkr z blikacími ledkama

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Jsme ze Soroya asi 5 dní...
Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!