Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

• Toto téma obsahuje celkem 2,000 odpovědí. Do diskuze (117 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 2,001)
  • Autor
    Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Roman1312 toho klidně může vzít víc, já vezmu dodávku:-).

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

Kluci…..kluci….vy si asi myslite,ze udelam za jeden den 150 ks jako Harty,ale tak to neni. To jsou kolekce maximalne o10 ks,samozrejme, ze pokud by byla uspesna, tak jsem schopen udelat “dotisk”. Co se tyce srazu v Praze. Velmi si vazim nabidky Solnyho,ale je tam malinky problem-vysvetloval jsem ho po telefonu Kulikovi,kdyz jsme vcera spolu hovorili.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Jestli by ti to přeci jen vyšlo,tak máš na mne kontakt v SZ. Jinak Tvá a i ostatních práce je perfektní a taky proto každý den rád sleduji toto vlákno.Máš můj dík:-)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Pánové, musím se zastat Romana, není to v tom, že by nechtěl, takže ho pro tentokrát omluvíme. Pokud bude nabídka od Solmyho platit i na jiný sraz, tak už Roman nebude moci odmítnout naše pozvání a Solmyho obětavost.:-D

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

kulik napsal: Pánové, musím se zastat Romana, není to v tom, že by nechtěl, takže ho pro tentokrát omluvíme. Pokud bude nabídka od Solmyho platit i na jiný sraz, tak už Roman nebude moci odmítnout naše pozvání a Solmyho obětavost.

Děkuji Kulikovi-příležitostně vysvětlím. Na příští sraz si určitě udělám čas a snad se mi ještě do té doby podaří něco zajímavého vyrobit. Ještě jednou Solnyho nabídky si velmi vážím a mnohokrát mu děkuji.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Romane,na příště to samozřejmě platí taky,až poznáš jaká to je skvělá parta už budeš jezdit na každou akci…:-D:-D:-D

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

to Roman

Alespoň tě nepropásnu. :-D:-D:-D:-D Jak jsem tě poznal v Letňanech, si prima chlap, takže tě rád uvidím pohromadě s naším pražským klubem. :-D:-D:-D:-D:-D Jdu balit a ve 4.30 odjíždím směr Kiel. :-D:-D:-D:-D

Miloš
    Člen
    (83 odpovědí)

Zdravím páni, včera som sa zastavil v yberných surovinách a našiel som tam šesťkový nerez, tak večer som tvoril. Má to 200g a ešte to trochu preleštím, aby som sa nehanbil za výtvor.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Frederino416: Bezva, vyrůstá zde nová kokurence, což je dobře.:-P

Miloš
    Člen
    (83 odpovědí)

kulik napsal:

Frederino416: Bezva, vyrůstá zde nová kokurence, což je dobře.

Vďaka, ale to bol len včerajší večerný úlet.

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Všichni v něčem lítáme. A lítat v pilkrech není špatné. Možná trochu zjednodušit tvar, aby to nebylo tak pracné.

Miloš
    Člen
    (83 odpovědí)

Čo sa týka tvaru, tak je to otázka 10-tich minút vyhryznúť to karboškou, a ostatok je hračka, celý pilkrík mi trval tak hodinku aj s leštením. Ale dnes to ešte dotiahnem k dokonalosti.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Moc hezká práce Fredino!!;-)

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

Krásný nerez Fredino. Je vidět, že to máš tu karbošku v ruce

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

Já jsem si dnes taky hrál. Nové varianty do kolekce.

černá-bronz-bílá

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 2,001)

Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...