Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Kluci.....kluci....vy si asi myslite,ze udelam za jeden den 150 ks jako Harty,ale tak to neni. To jsou kolekce maximalne o10 ks,samozrejme, ze pokud by byla uspesna, tak jsem schopen udelat "dotisk". Co se tyce srazu v Praze. Velmi si vazim nabidky Solnyho,ale je tam malinky problem-vysvetloval jsem ho po telefonu Kulikovi,kdyz jsme vcera spolu hovorili.
Odpovědět
Jestli by ti to přeci jen vyšlo,tak máš na mne kontakt v SZ. Jinak Tvá a i ostatních práce je perfektní a taky proto každý den rád sleduji toto vlákno.Máš můj dík:-)
Odpovědět
Pánové, musím se zastat Romana, není to v tom, že by nechtěl, takže ho pro tentokrát omluvíme. Pokud bude nabídka od Solmyho platit i na jiný sraz, tak už Roman nebude moci odmítnout naše pozvání a Solmyho obětavost.:-D
Odpovědět
[citace]kulik napsal: Pánové, musím se zastat Romana, není to v tom, že by nechtěl, takže ho pro tentokrát omluvíme. Pokud bude nabídka od Solmyho platit i na jiný sraz, tak už Roman nebude moci odmítnout naše pozvání a Solmyho obětavost.[/citace]
Děkuji Kulikovi-příležitostně vysvětlím. Na příští sraz si určitě udělám čas a snad se mi ještě do té doby podaří něco zajímavého vyrobit. Ještě jednou Solnyho nabídky si velmi vážím a mnohokrát mu děkuji.
Odpovědět
Romane,na příště to samozřejmě platí taky,až poznáš jaká to je skvělá parta už budeš jezdit na každou akci...:-D:-D:-D
Odpovědět
to Roman
Alespoň tě nepropásnu. :-D:-D:-D:-D Jak jsem tě poznal v Letňanech, si prima chlap, takže tě rád uvidím pohromadě s naším pražským klubem. :-D:-D:-D:-D:-D Jdu balit a ve 4.30 odjíždím směr Kiel. :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Zdravím páni, včera som sa zastavil v yberných surovinách a našiel som tam šesťkový nerez, tak večer som tvoril. Má to 200g a ešte to trochu preleštím, aby som sa nehanbil za výtvor.
Odpovědět
Frederino416: Bezva, vyrůstá zde nová kokurence, což je dobře.:-P
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Frederino416: Bezva, vyrůstá zde nová kokurence, což je dobře.[/citace]
Vďaka, ale to bol len včerajší večerný úlet.
Odpovědět
Všichni v něčem lítáme. A lítat v pilkrech není špatné. Možná trochu zjednodušit tvar, aby to nebylo tak pracné.
Odpovědět
Čo sa týka tvaru, tak je to otázka 10-tich minút vyhryznúť to karboškou, a ostatok je hračka, celý pilkrík mi trval tak hodinku aj s leštením. Ale dnes to ešte dotiahnem k dokonalosti.
Odpovědět
Krásný nerez Fredino. Je vidět, že to máš tu karbošku v ruce
Odpovědět
Já jsem si dnes taky hrál. Nové varianty do kolekce.
černá-bronz-bílá
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...