Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Odpovědět
Tak zase jiná varianta 44g pilkříků,že už by to byla konečně ta pravá ????
Odpovědět
To Roman1312: můj názor..kdybych si mohl vybrat z 20 různých jen tři, tak tuhle bych určitě vzal... je skvělá.
Odpovědět
Klobouk dolů Romane. Zatím co já řádil ve Spálově, tak ty s Hartym v dílně :-P
Odpovědět
Roman 1312, teda to musím "smeknout" to čo dokazuješ, to je už profi výroba. Je to tvoje hlavné zamestnanie ?:-D:-D:-D
Odpovědět
Dekuji za chvalu,to zahreje.moje hlavni zamestnani to neni. Mozna ze by hod e lidi prekvapilo,kde jsem zamestnan.
Odpovědět
Premluvili jste me,udelam si tech zluto-ora zovych se zlatymi glitry vic,kdyby se nahodou polakum a kelerum libily. Jeste jednu tajnou zbran mam v zaloze, ale jeste neni uplne hotova.
Odpovědět
Roman1312:Krásná práce, jestli se chystáš to ukázat i na srazu v Praze, tak se můžem domluvit, chtěl bych jet z Mostu a vím, kde je ta hospůdka u Baushetů8-)8-)8-)
Odpovědět
Romane já bych využil nabídky Solnyho - je to dobrý společník - seznámili jsme se v Letňanech. Pokud toho povezeš víc hodilo by se to. Navíc Mara by mohl pro Solnyho zabrat nějaké místo na zaparkování (pokud to jde) před jeho firmou. Už vidím Kulikovi rozzářené oči při prohlížení výtvorů.
Odpovědět
Kimem, nech si to a neschovávej se za mě. Ty budeš hned vedle mě, vždyť jsme stejný ročník.:-D
Odpovědět
Tak se přiznám. Budu na tom stejně jako Kulik. Naše ročníky narození se rádi dívají na hezké věci.
Odpovědět