Hasvik, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
polojasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Odchádzame 17.4.2014 na VIK Brigge.[/citace]

Tak dej report co nejrychleji já jedu až 13. května tak bych stihl něco vyrobit, kdyby to byla zázračná nástraha :D

[citace]husky19 napsal:

Plno rybářá si barví hlavičky, nebo pilkříky. Jakou stříkací pistoli k tomu používáte? Mám zálusk se něco takového koupit, ale jsem v tomto úplný laik. Rád si nechám poradit. Našel jsem si "ORLÍK OK 1006 - stříkací pistole/fixírka", ale nevím, jestli je to to pravé.

Děkuji za rady.[/citace]

A že jsi se nezeptal, když jsi byl u mne.

Kup Air brush se spodním nasávání. Použiješ skleněné nádobky, které se k tomu používají. A pak ještě kompresor.

[citace]007krivanek napsal:

husky19 napsal:

Plno rybářá si barví hlavičky, nebo pilkříky. Jakou stříkací pistoli k tomu používáte? Mám zálusk se něco takového koupit, ale jsem v tomto úplný laik. Rád si nechám poradit. Našel jsem si "ORLÍK OK 1006 - stříkací pistole/fixírka", ale nevím, jestli je to to pravé.

Děkuji za rady.

A že jsi se nezeptal, když jsi byl u mne.

Kup Air brush se spodním nasávání. Použiješ skleněné nádobky, které se k tomu používají. A pak ještě kompresor. [/citace]

Nezeptal jsem se proto, že jsem ještě ani nevěděl, že něco takového chci. Byl jsem u tebe jak Alenka v říši divů. :-D:-D:-D

Kompresor mám, takže už jen Air brush.

Děkuji vám všem za poskytnuté rady. 8-)8-)8-)

Harty - je to mix 5ti tvarů a délek od 10,5 do 13cm. Odlití čistého silikonu není až takový problém, ale možná by byl problém s trochu matným povrchem, protože se mi nechtělo model lakovat extra silnou vrstvou laku. na fotce jsem rychle zkusil zleva čistý silikon, čistý silikon se zlatým glitrem a silikon obarvený zlatou duhovou barvou.

[citace]MadMack napsal:

Harty - je to mix 5ti tvarů a délek od 10,5 do 13cm. Odlití čistého silikonu není až takový problém, ale možná by byl problém s trochu matným povrchem, protože se mi nechtělo model lakovat extra silnou vrstvou laku. na fotce jsem rychle zkusil zleva čistý silikon, čistý silikon se zlatým glitrem a silikon obarvený zlatou duhovou barvou. [/citace]

Dali by sa odliať aj 16 cm?

igorko - na 16cm nemám formu a teď bohužel ani balsu na výrobu modelu

[citace]MadMack napsal:

igorko - na 16cm nemám formu a teď bohužel ani balsu na výrobu modelu[/citace]

To sa dohodneme. www.obrabanieplastov.sk - kúpili sme CNC, formu vyrobíme.

[citace]misel napsal:

Fredino416 napsal:

Odchádzame 17.4.2014 na VIK Brigge.

Tak to tam budem spolu[/citace]

Dúfam že sa prihlásiš na štamprlo.

[citace]Roas napsal:

Tak dej report co nejrychleji já jedu až 13. května tak bych stihl něco vyrobit, kdyby to byla zázračná nástraha :D[/citace]

Kúpil som si v predajni s rybárskymi potrebami svetielko do vody, je červenej farby a je zapúzdrené do červeného plastu. Používal som to, no ryby mi na to s.... . Tak mi to padlo do oka, rozbil som plast,vymenil akb a led a dal som to do zmršťovačky s lepidlom a ešte som to zalial grcajúcou pištoľou. Toď vše. LOVU ZDAR.

[citace]mira.sta napsal:

Roman1312 napsal:

Koupil bych si air brush pistoli. Je to modelářská pistole a je to prý bomba. Něco podobného si chystám pořídit. Zadej si do vyhledavače: Air brush.

Tak to už pak dotáhneš nástrahy do stavu kdy už je nebude chtít nikdo utrhnout namočit do slané vody, ono uz td to mas perfektní[/citace]

Dekuji za pochvalu,zase me to bude motivovat do dalsi prace. Myslim,ze nejaky napady mam, ale budu do toho muset neco investovat,teda nejdriv nasetrit.

[citace]Fredino416 napsal: misel napsal:

Fredino416 napsal:

Tak to tam budem spolu

Dúfam že sa prihlásiš na štamprlo.[/citace]

Koukám, že tam bude česko-moravsko-slovenská sestava, kolik vás jede?

Kdyžtak odpověd do SZ, ať se nepletem do jiného vlákna.

[citace]MadMack napsal:

Harty - je to mix 5ti tvarů a délek od 10,5 do 13cm. Odlití čistého silikonu není až takový problém, ale možná by byl problém s trochu matným povrchem, protože se mi nechtělo model lakovat extra silnou vrstvou laku. na fotce jsem rychle zkusil zleva čistý silikon, čistý silikon se zlatým glitrem a silikon obarvený zlatou duhovou barvou. [/citace] Ta barva uprostřed se zdá nejlepší,ale matný povrch by taky nevadil.Mám zájem spíše o kratší a bez glitrů-prostě čistou průhlednou gumu.Zbytek si dodělám sám .Stačí tak 10ks.Buďto koupím nebo vyměním za pilkříky.Když tak napiš SZ dík Harty.

[citace]Fredino416 napsal:

Zdravím všetkých NORKOV. Pozrel som si pár videí o love tresiek, kde je nad nástrahou zavesená kamera. Je to fakt zaujímavé, no najzaujímavejšie je to, že ryby skoro zožrali kameru a nie nástrahu. Z toho vyplýva že ich niečo priťahuje, no podľa mňa to tvar kamerz asi nebude. Preto som si zostrojil jedno svetielko s IR LED a uvidím čo to spraví. Dám vedieť výsledok.[/citace] Fredino mám něco podobného,s tím rozdílem že diodu jsem umístil do trubičky aby světlo svítilo z hora jenom na nástrahu. Tutu diodu napájím dvěma tužk. bateriemi.Toto světlo mám zhruba metr nad pilk.

Toto je dostupne na ebay za 5E.

Zelena, cervena, modra farba. Blika alebo svieti v kuse.

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!