Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Roman1312 - krásná práce. Jelikož jsem konečně namíchal odpovídající zlatou, tak jsem taky něco málo odlil
Odpovědět
MadMack -pěkná práce a tvar je OK. Akorát nevím velikost . Mně by se zamlouvali čisté čiré.Kdyby náhodou měl bych zájem o pár kousků. Já dnes 90g pilk. modré provedení....
Odpovědět
Tak, jeden starší, který nebyl ve Spálově, ale makal na zahradě, Vás mladší móóóc chválí a ne poprvé. Dnes se mi nejvíc líbí ta Pavlova mašinka, hned bych se v ní svezl s Pavlem v cocpitu.:-D
Odpovědět
To Harty, Roman a ostatní kutilové
Všechny nástrahy, co tady prezentujete jsou super. Jen tak dál. Kdo umí, ten umí. :-P
Odpovědět
Kulíku, Ty jsi se nezúčastnil takové mega akce ,to bych od Tebe nečekal.Ale máš pravdu-já taky miluju zahradu, hlavně bonsaje- to je můj druhý největší koníček i když skoro žádné nemám.
Jinak skus Pendolino -od Vás z Prahy jezdí.
Odpovědět
Já mám na starosti zahradu k jídlu a žena okrasnou. Vlaky na Ostravu znám všechny, ale jen jako cestující, případně s obrazem z kamery na vlaku, ale jet s Pavlem v cocpitu to by bylo něco úplně jiného!:-?
Odpovědět
Zdravím všetkých NORKOV. Pozrel som si pár videí o love tresiek, kde je nad nástrahou zavesená kamera. Je to fakt zaujímavé, no najzaujímavejšie je to, že ryby skoro zožrali kameru a nie nástrahu. Z toho vyplýva že ich niečo priťahuje, no podľa mňa to tvar kamerz asi nebude. Preto som si zostrojil jedno svetielko s IR LED a uvidím čo to spraví. Dám vedieť výsledok.
Odpovědět
Fredino416, kdy to budeš testovat? Abych věděl jestli si o úspěšnosti dozvím ještě před odjezdem a stihnu si případně taky něco takového udělat 8-)
Odpovědět
pokud to byla kamera gopro, ma vpředu červenou diodu ale může jít i o odlesk od skleněné části obalu
Odpovědět
[citace]Roas napsal:
Fredino416, kdy to budeš testovat? Abych věděl jestli si o úspěšnosti dozvím ještě před odjezdem a stihnu si případně taky něco takového udělat [/citace]
Odchádzame 17.4.2014 na VIK Brigge.
Odpovědět
[citace]Fredino416 napsal:
Odchádzame 17.4.2014 na VIK Brigge.[/citace]
Tak to tam budem spolu
Odpovědět
Plno rybářá si barví hlavičky, nebo pilkříky. Jakou stříkací pistoli k tomu používáte? Mám zálusk se něco takového koupit, ale jsem v tomto úplný laik. Rád si nechám poradit. Našel jsem si "ORLÍK OK 1006 - stříkací pistole/fixírka", ale nevím, jestli je to to pravé.
Děkuji za rady.;-)
Odpovědět
Koupil bych si air brush pistoli. Je to modelářská pistole a je to prý bomba. Něco podobného si chystám pořídit. Zadej si do vyhledavače: Air brush.
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
Koupil bych si air brush pistoli. Je to modelářská pistole a je to prý bomba. Něco podobného si chystám pořídit. Zadej si do vyhledavače: Air brush.[/citace]
Tak to už pak dotáhneš nástrahy do stavu kdy už je nebude chtít nikdo utrhnout namočit do slané vody, ono uz td to mas perfektní
Odpovědět
Používám air brush od model master a sem s ní naprosto spokojen. Je to poměrně velká investice, ale dá se tim dělat všechno, navíc model master dělá barvy v lahvičkách, které se na ní dají našroubovat, takže pak nemusíš každou barvu zvlášť odlejvat a ředit.
Odpovědět